Reseptit

Persikka-mansikkasangria

Tämä hellepäivää virkistävä juoma on trendikkäästi alkoholiton. Mausta mocktailit kesäisesti mansikoilla ja makoisilla persikoilla.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi/Otavamedia

Persikka-mansikkasangria.

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 dl persikkasosetta (esim. Piltti)
  • 3 persikkaa viipaleina
  • 500 g pakastemansikoita
  • runsaasti jäitä
  • 1 l laimennettua seljankukkamehua
  • 1 l pinkkiä limonadia

Valmistusohje

1. Lusikoi persikkasose kannuun tai isoon boolimaljaan.

2. Lisää persikkaviipaleet, jäiset mansikat ja jäät.

3. Täytä kannu seljankukkamehulla ja pinkillä limonadilla.

4. Tarjoa kuumana kesäpäivänä.

Vinkki! Persikka­ mansikkasangria pysyy pitempään kylmänä, jos pakastat persikkalohkot ennen juoman valmistamista.

X