Punaherukka-omenapikkelssi
Helppotekoinen, kirpeän makea omenapikkelssi maistuu esimerkiksi paistetun broilerin tai possuruokien kanssa.
Ainekset
- 250 g punaherukoita
- 2 isoa omenaa
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 1 dl viinietikkaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1/2 tl suolaa
- 1 dl hillo-marmeladisokeria
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi omenat. Raasta porkkana, silppua sipuli.
2. Pane kaikki ainekset kattilaan, kuumenna hitaasti kiehumapisteeseen. Anna pikkelssin kiehua 5–10 minuuttia. Sekoittele välillä.
3. Kuori vaahto pois pikkelssin pinnalta.
4. Purkita kuumana puhtaisiin purkkeihin.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous