6.4.2012

Punajuuri-kaalisalaatti

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4–5 pientä keitettyä punajuurta
3 g kypsää nektariinia
200 g salaatteja, esim. vuonankaalia ja punakaalia
2 rkl pinjan- ja kurpitsansiemeniä
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja paloittele punajuuret. Halkaise nektariinit ja poista kivet ja kanta. Leikkaa lohkoiksi.

2. Levitä puhtaat salaatinlehdet tarjoiluvadille ja aseta päälle punajuuri- ja nektariinipalat. Paahda kuivalla pannulla siemenet ja ripottele salaatin pinnalle.

3. Sekoita öljystä, sitruunamehusta ja mausteista kastike ja valuta salaatin päälle.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *