Reseptit

Rapea halloumi

Rapea halloumi maistuu ihanalta sellaisenaan, mutta juusto sopii täydellisesti myös raikkaan salaatin seuraksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 pkt halloumia
  • 2 munaa
  • 3 dl pankojauhoja
  • mustapippuria
  • 1 dl öljyä

Valmistusohje

1. Leikkaa halloumi noin sentin viipaleiksi.

2. Kasta juustopalat ensin rikki vatkattuun munaan, kääntele sitten maustetuissa pankojauhoissa.

3. Paista halloumi runsaassa öljyssä kohtalaisella lämmöllä kullanruskeaksi.

Katso myös:
Halloumisalaatti, Ruoka.fi
Halloumileipä, Ruoka.fi
Halloumikääröt, Kotiliesi.fi

X