Rapeat juustotikut
Rapeat juustotikut syntyvät vaivattomasti voitaikinasta, juustosta ja unikonsiemenistä. Tikut maistuvat sosekeittojen kaverina.
Ainekset
Rapeat juustotikut
- 4 kpl pakaste voitaikinalevyjä
- 1 kananmuna voiteluun
- 2 rkl unikonsiemeniä
- 1 dl juustoraastetta
Valmistusohje
1. Leikkaa hieman sulaneet voitaikinalevyt pitkittäin neljään osaan.
2. Kierrä palat kierteelle ja asettele leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
3. Voitele taikinasuikaleet kananmunalla.
4. Ripottele pinnalle unikonsiemeniä ja juustoraastetta ja paista 220-asteisessa uunissa. Jäähdytä ja tarjoa rapeat juustotikut paahteisen tomaatti-paprikakeiton kanssa.
Lue myös: Voitaikina-seesamitikut
Lue myös Kotiliesi.fi: Sormikeksit eli pizzakierteet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous