Salsaleivät
Salsaleivät valmistuvat pikapikaa jääkaapin tähdekasviksista. Hyödynnä salsaan kurkkua, tomaattia, paprikaa ja sipulia.
Ainekset
Salsaleivät
- 4 viipaletta vaaleaa leipää tai patonkia
- 1/2 kurkku
- 1-2 (ylikypsää) tomaattia
- 1/2 paprika
- 1/4 (puna)sipuli
- 1-2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Salsaleivät valmistuvat helposti näin:
- Pilko kurkku ja 1–2 ylikypsää tomaattia sekä pala paprikaa ja punasipulia. Kostuta salsa tilkalla öljyä ja mausta ripauksella suolaa.
- Paahda leivät ja lusikoi päälle salsaa.
- Tarjoa salsaleivät esimerkiksi valkosipulikeiton kera.
Ohje on julkaistu Anna-lehdessä 2/2024.
Lue myös Kotiliesi.fi: Hernebruschetat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous