
Ainekset
- 2 kokonaista valkosipulia
- 1 tavallinen sipuli
- 2 rkl voita
- 8 dl kanalientä
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- 1 dl kuorittuja manteleita
- 2 viipaletta kuoretonta leipää
- 2 dl kuohukermaa
- paahdettuja mantelilastuja
- halkaistuja viinirypäleitä
- basilikan lehtiä
Valmistusohje
1. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet. Hienonna sipuli. Kuullota sipuleita hetki voissa. Lisää viini ja kanaliemi. Anna keiton kiehua hiljalleen 20 minuuttia.
2. Lisää kuorettomat leipäviipaleet ja mantelit. Hauduta edelleen 15 minuuttia.
3. Soseuta keitto sileäksi. Lisää kerma ja mausta mustapippurilla ja suolalla. Kuumenna. Kaada keitto laseihin ja lisää pinnalle paahdettuja mantelilastuja, puolitettuja viinirypäleitä ja basilikanlehtiä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous