Salsaneliöt
Valmistaikinasta syntyvät salsaneliöt on nopea ja helppo valmistaa. Ytyä täytteeseen antaa mausteinen makkara.
Ainekset
- 3 levyä valmiiksi kaulittua voitaikinaa
- 1 muna
- 1-2 dl raastettua kermajuustoa
- 1 dl valmista salsakastiketta
- 150 g mausteista makkaraa (esim. chorizoa)
- minitomaatteja
- oreganoa ja/tai timjamia
Valmistusohje
1. Anna taikinalevyjen sulaa leivinpaperin päällä. Leikkaa levyt kolmeen palaan. Tee terävällä veitsellä noin puolen sentin päästä reunoista melkein pohjaan asti ulottuvat viillot. Voitele pohjat vatkatulla munalla.
2. Levitä pohjille ensin salsakastiketta ja juustoa. Lisää päälle viipaloidut makkarat, puolitetut tomaatit ja yrttimausteet.
3. Paista neliöitä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous