Savukalatartar
Kahden kalan tartar on helppo ja maukas alkuruoka juhlaan kuin juhlaan.
Ainekset
- 100 g lämminsavulohta
- 100 g kylmäsavulohta
- 1/2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 2 tl oliiviöljyä
- 3 rkl hienonnettua ruohosipulia
- 3 rkl hienonnettua tilliä
- ripaus mustapippuria
Lisäksi:
- 1 dl ranskankermaa
- 1 tl piparjuuritahnaa
- kourallinen silmusalaattia
Valmistusohje
1. Paloittele lämminsavulohi käsin pieniksi siisteiksi paloiksi. Kuutioi kylmäsavulohi. Kääntele ainekset varoen kulhossa sekaisin keskenään.
2. Sekoita ranskankerman joukkoon piparjuuritahna.
3. Levitä silmusalaatti lautasille. Jaa tartarseos lautasille salaatin päälle, annoksesta tulee kaunis, jos muotoilet tartarin pyöreäksi pienen rengasmuotin avulla.
4. Lisää tartarin pinnalle lusikallinen piparjuuriranskankermaa ja viimeistele mustapippurilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous