Reseptit

Sherryespresso

Vastavalmistetusta espressosta syntyy helposti trendikkäitä jälkiruokia. Tässä reseptissä espresso terästetään sherryllä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

2

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 dl kermaa
  • 0.5 dl maitoa
  • 4 cl sherryä
  • 1.2 dl espressoa

Pinnalle

  • maitovaahtoa
  • tummaa sokeria

Valmistusohje

Vatkaa kerma vahdoksi, lisää maito ja sherry. Kaada pieniin laseihin. Keitä 1,2 dl hyvää espressoa ja kaada kermaseoksen päälle. Lisää pinnalle joko espressokoneessa tai kattilassa kuumennettua maitovaahtoa ja tummaa sokeria.

X