Sienillä täytetty myskikurpitsa
Sienillä täytetty myskikurpitsa on helppo kasvisruoka. Pehmeä kurpitsa ja rapea sienikuorrutus on kokeilemisen arvoinen yhdistelmä.
Ainekset
Sienillä täytetty myskikurpitsa
- 2 pientä myskikurpitsaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1/4 tl sormisuolaa
- 1/2 tl timjamia
- 1 tl hunajaa
- 1 tl öljyä
- 1 l suppilovahveroita tai mustiatorvisieniä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria rouhittuna
- 50 g fetajuustoa
Valmistusohje
Sienillä täytetty myskikurpitsa tehdään helposti näin:
1. Laita uuni 225 asteeseen. Puolita kurpitsat ja poista siemenet. Laita uunipellille ja valuta niiden päälle öljy. Mausta ja kypsennä uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat melkein kypsiä.
2. Revi sienet suikaleiksi ja hienonna sipulit. Kuullota öljyssä ja mausta.
3. Lusikoi täyte kurpitsoille ja murustele fetajuusto pinnalle. Kuorruta uunissa noin 10 minuuttia.
Katso myös: Kikherneillä täytettyä paahdettua myskikurpitsaa ja maapähkinä-kookoskastiketta
Katso myös Kotiliesi.fi: Parhaat kurpitsareseptit – näihin sesongin herkkuihin jäät koukkuun!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous