Reseptit

Srirachapasta

Srirachapasta kaavitaan kattilan pohjaa myöten loppuun! Sriracha maustaa nopean kanapastan mukavan tuliseksi. Joukkoon sekoitetut kirsikkatomaatit tuovat ruokaan kivasti hapokkuutta ja ranskankerma pyöristää makua. Tulisuuden astetta voi säätää vähentämällä tai lisäämällä chilikastikkeen määrää.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Srirachapasta

  • 300 g broilerin paistisuikaleita
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl srirachaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
  • 1 prk (200 g) ranskankermaa
  • (tuoretta basilikaa)

Lisäksi

  • 250 g nauhapastaa

Valmistusohje

Srirachapasta tehdään helposti näin:

1. Ruskista paistisuikaleet öljyssä paistokasarissa. Mausta suolalla ja srirachalla. Murskaa joukkoon kuoritut valkosipulinkynnet.

2. Huuhtele kirsikkatomaatit ja lisää kasariin. Paista pari minuuttia. Sekoita joukkoon ranskankerma.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä ja lisää kastikkeen joukkoon. Viimeistele srirachapasta halutessasi tuoreella basilikalla.

Katso myös: Parhaat pastareseptit! Oletko jo testannut näitä 10 helppoa, nopeaa ja ihanan maukasta pastaa?

Katso myös Kotiliesi.fi: Pasta on täydellinen arkiruoka – herkuttele carbonaralla ja muilla italialaisilla klassikkopastoilla!

X