Reseptit

Suklaaletut

Suklaiset letut ovat jälkiruokaherkku vailla vertaa. Tarjoa lisänä hedelmiä tai marjoja sekä vaniljajäätelöä. Nam!

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

18

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 4 dl maitoa
  • ripaus suolaa
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 50 g tummaa suklaata

Paistamiseen

  • voita tai margariinia

Lisäksi

  • tuoreita tai säilöttyjä hedelmiä
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon maito, suola ja sokeri. Sekoita kaakaojauhe vehnäjauhoihin ja siivilöi taikinaan. Raasta tumma suklaa ja sekoita taikinaan. Anna taikinan turvota noin puolisen tuntia.

2. Paista taikinasta kohtalaisella lämmöllä kuusi ohutta, isoa lettua. Anna lettujen jäähtyä.

3. Jaa letut kolmeen osaan ja taittele palat viuhkan muotoon. Kiinnitä ne cocktailtikuilla ja lisää tikkuun tuoretta tai säilykehedelmää, esimerkiksi ananasta. Siivilöi lettujen päälle kevyesti tomusokeria.

X