Suklaaletut
Suklaiset letut ovat jälkiruokaherkku vailla vertaa. Tarjoa lisänä hedelmiä tai marjoja sekä vaniljajäätelöä. Nam!
Ainekset
- 2 kananmunaa
- 4 dl maitoa
- ripaus suolaa
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 2 dl vehnäjauhoja
- 50 g tummaa suklaata
Paistamiseen
- voita tai margariinia
Lisäksi
- tuoreita tai säilöttyjä hedelmiä
- tomusokeria
Valmistusohje
1. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon maito, suola ja sokeri. Sekoita kaakaojauhe vehnäjauhoihin ja siivilöi taikinaan. Raasta tumma suklaa ja sekoita taikinaan. Anna taikinan turvota noin puolisen tuntia.
2. Paista taikinasta kohtalaisella lämmöllä kuusi ohutta, isoa lettua. Anna lettujen jäähtyä.
3. Jaa letut kolmeen osaan ja taittele palat viuhkan muotoon. Kiinnitä ne cocktailtikuilla ja lisää tikkuun tuoretta tai säilykehedelmää, esimerkiksi ananasta. Siivilöi lettujen päälle kevyesti tomusokeria.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous