Reseptit

Suklaatikkarit

8.10.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

tikkaritikkuja
200–300 g suklaata (tummaa, valkoista, maito- suklaata)

koristeeksi:

makeita mikropopcorneja
nonparelleja
rouhittuja pähkinöitä
suolapähkinöitä

Valmistusohje

1. Levitä yhdelle leivinpaperiarkille aina noin 6 tikkua tarpeeksi kauas tosistaan.

2. Paloittele suklaat mikronkestäviin astioihin. Sulata suklaat välillä sekoitellen. Levitä suklaa ohuiksi pyöreiksi levyksi tikkujen päihin.

3. Ripottele päälle koristeet. Anna kovettua. Lado kovettuneet tikkarit kerroksittain muovirasioihin.

4. Pane jokaisen kerroksen väliin leivinpaperisuikale. Säilytä jääkaapissa. Tikut voi nostaa tarjolle raesokerilla täytettyihin laseihin.

Kommentit (1)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme