Kvinoalla täytetyt munakoisot
Munakoisot täytetään linsseillä ja kvinoalla. Maukas kasvistäyte valmistuu nopeasti paistinpannulla.
Ainekset
Kvinoalla täytetyt munakoisot
- 3 pientä munakoisoa
- 1+1 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- 2 dl punaisia kypsiä linssejä
- 2 dl keitettyä punaista kvinoaa
- 3 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
- 2 tomaattia kuutioituna
- 2 rkl kapriksia
- suolaa
- mustapippuria
- 3 rkl rouhittuja maapähkinöitä
Valmistusohje
Kvinoalla täytetyt munakoisot valmistuvat Teresa Välimäen ohjeella näin:
1. Halkaise munakoisot ja leikkaa pintoihin ristikkoviillot. Pane puolikkaat leikkuupinta ylöspäin leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja sivele ne oliiviöljyllä. Paahda 200-asteessa noin 20 min.
2.Valmista täyte. Kuumenna 1 rkl oliiviöljyä pannulla. Kuullota sipuli. Lisää kypsät valutetut linssit, kvinoa ja yrtit. Paista hetki.
3. Lisää tomaattikuutiot ja kaprikset. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
4. Nosta munakoisot vadille ja lusikoi päälle täytettä.
5. Viimeistele maapähkinärouheella ja tarjoile kvinoalla täytetyt munakoisot heti.
Lisää herkkuja munakoisosta:
Kommentit
Pikkelöidyt porkkanat ovat ihanan raikkaita! Lisäsin joukkoon vielä rakuunaa – täytyy sanoa että aina vaan parani 🙂
Kommentit
Pikkelöidyt porkkanat ovat ihanan raikkaita! Lisäsin joukkoon vielä rakuunaa – täytyy sanoa että aina vaan parani 🙂
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous