Teresa Välimäen broileri-pastasalaatti
Ruokaisa broileri-pastasalaatti valmistuu nopeasti. Jos pastasalaattia jää yli, sen voi kätevästi pakata seuraavan päivän lounasevääksi.
Ainekset
- 4–5 dl kypsää pastaa
- 200 g vihreitä papuja keitettyinä
- 2 dl kivettömiä kalamataoliiveja
- 8 säilöttyä artisokansydäntä lohkoina
- 500 g kypsää broileria
- 2 sipulia viipaloituna ja ruskistettuna
- 1 ruukku rucolaa
kastike:
- 3 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tl hunajaa
Valmistusohje
1. Levitä laakealle vadille pasta, keitetyt pavut, oliivit, artisokansydämet ja revitty kypsä broilerin liha.
2. Viimeistele ruskistetulla sipulilla ja tuoreella rucolalla.
3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja tarkista maku.
4. Pirskottele kastike salaatille ja tarjoile salaatti hyvän leivän kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous