Reseptit

Teresa Välimäen broileri-pastasalaatti

10.4.2014 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ruokaisa broileri-pastasalaatti valmistuu nopeasti. Jos pastasalaattia jää yli, sen voi kätevästi pakata seuraavan päivän lounasevääksi.

Ainekset

4–5 dl kypsää pastaa
200 g vihreitä papuja keitettyinä
2 dl kivettömiä kalamataoliiveja
8 säilöttyä artisokansydäntä lohkoina
500 g kypsää broileria
2 sipulia viipaloituna ja ruskistettuna
1 ruukku rucolaa

kastike:

3 rkl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 tl hunajaa

Valmistusohje

 

1. Levitä laakealle vadille pasta, keitetyt pavut, oliivit, artisokansydämet ja revitty kypsä broilerin liha.

2. Viimeistele ruskistetulla sipulilla ja tuoreella rucolalla.

3. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja tarkista maku.

4. Pirskottele kastike salaatille ja tarjoile salaatti hyvän leivän kera.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *