![](https://anna.fi/awpo/img/2018/04/tofucurry.jpg?s=dc8d974c91bc5fa68448226f9747cd29&fit=crop)
Tofucurry
Herkullinen tofucurry valmistuu puolessa tunnissa. Pehmeä tofu sulaa kastikkeen joukkoon kuumennettaessa tehden siitä kermaisen. Tulisuutta voit säätää currytahnan määrällä.
Tofucurry on puolessa tunnissa valmis kasvisruoka, joka kaipaa kaverikseen vain riisiä ja tuoretta korianteria.
Ainekset
Tofucurry:
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 prk (200 ml) kookoskermaa
- 2 rkl punaista currytahnaa
- 2 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 rs (à 450 g) pehmeää tofua (silken)
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 ruukku korianteria
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Kaada pannulle tomaattimurska ja kookoskerma. Lisää joukkoon valkosipulit, currytahna, sokeri ja suola. Kiehauta kastike ja kypsennä keskilämmöllä 5 minuuttia.
3. Sekoita kastikkeen joukkoon pehmeä tofu. Jatka kypsentämistä vielä noin 5 minuuttia. Valuta kastikkeen päälle öljyä. Ripottele päälle hienonnettua korianteria. Tarjoile lisäksi keitettyä basmatiriisiä tai ruisleipää.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous