Tofucurry
Herkullinen tofucurry valmistuu puolessa tunnissa. Pehmeä tofu sulaa kastikkeen joukkoon kuumennettaessa tehden siitä kermaisen. Tulisuutta voit säätää currytahnan määrällä.
Ainekset
Tofucurry:
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 prk (200 ml) kookoskermaa
- 2 rkl punaista currytahnaa
- 2 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 rs (à 450 g) pehmeää tofua (silken)
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 ruukku korianteria
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Kaada pannulle tomaattimurska ja kookoskerma. Lisää joukkoon valkosipulit, currytahna, sokeri ja suola. Kiehauta kastike ja kypsennä keskilämmöllä 5 minuuttia.
3. Sekoita kastikkeen joukkoon pehmeä tofu. Jatka kypsentämistä vielä noin 5 minuuttia. Valuta kastikkeen päälle öljyä. Ripottele päälle hienonnettua korianteria. Tarjoile lisäksi keitettyä basmatiriisiä tai ruisleipää.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous