Tomaatti-katkarapukeitto
Tomaatti-katkarapukeitto koristellaan kuorellisilla katkaravuilla ja tarjoillaan patongin kanssa.
Ainekset
- 800 g tomaattimurskaa
- 1 pieni sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 mieto chili
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 dl kalalientä
- 1 tlk (230 g) kypsiä kidneypapuja
- 1/2 - 1 tl Provencen yrttisekoitusta
- 2 dl kasvirasvakermaa (rasvaa 6–7 %)
- 180 g isoja kuorittuja katkarapuja (pakaste)
- 1 tl sokeria
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
- Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut. Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.
- Tarkista maku ja tarjoa täysjyväpatongin kanssa.
950 kJ
230 kcal
1 annos
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous