Tonnikalaleivät - herkulliset sormisyötävät
Pienet, sormisyötävät, kuten nämä herkulliset Tonnikalaleivät ovat erinomaisia noutopöydän tarjottavia, ne koristellaan kapriksilla.
Ainekset
- 2 esipaistettua (täysjyvä)patonkia
- 1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
- 2-3 keitettyä munaa
- 2-3 kevätsipulia tai 1 varrellinen sipuli
- 1 pieni nippu tilliä
- 2-3 rkl majoneesia tai kermaviiliä
- 2-3 rkl sitruunamehua
- rouhittua mustapippuria
- kevytlevitettä
koristeeksi:
- (varrellisia) kapriksia
Valmistusohje
Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta ja hienonna tonnikala. Kuori ja hienonna munat. Hienonna kevätsipulit tai varrellinen sipuli ja tilli. Sekoita kaikki hienonnetut aineet majoneesin tai kermaviilin joukkoon. Mausta seos sitruunamehulla sekä maun mukaan mustapippurilla.
Voitele leipäviipaleet ja jaa tonnikalaseos viipaleille. Koristele leivät kapriksilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous