Tonnikalarisotto
Tonnikalarisotto maistuu niin arkena kuin viikonlopun lounashetkissäkin.
Ainekset
- 3 dl pitkäjyväistä riisiä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- ¼ tl chilirouhetta
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 3 rkl rypsiöljyä
- noin 6 dl kala- tai kasvislientä
- 1 vihreä omena
- 1 pussi pakasteherneitä
- ½ sitruunan mehu
- suolaa, mustapippuria
- 2 purkkia vaaleaa tonnikalaa
- tilliä
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää silputut sipulit, tomaattipyree ja riisi. Kuumenna hetki sekoitellen. Kaada liemi kattilaan. Hauduta riisi kypsäksi. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa kuutioitu omena ja pakasteherneet.
2. Mausta risotto suolalla ja pippurilla. Kääntele lopuksi sekaan tonnikala ja kuumenna. Silppua pinnalle tilliä. Tarjoa risoton kanssa tomaatteja.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous