26.6.2012

Tonnikalarisotto

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

3 dl pitkäjyväistä riisiä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
¼ tl chilirouhetta
3 rkl tomaattipyreetä
3 rkl rypsiöljyä
noin 6 dl kala- tai kasvislientä
1 vihreä omena
1 pussi pakasteherneitä
½ sitruunan mehu
suolaa, mustapippuria
2 purkkia vaaleaa tonnikalaa
tilliä

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää silputut sipulit, tomaattipyree ja riisi. Kuumenna hetki sekoitellen. Kaada liemi kattilaan. Hauduta riisi kypsäksi. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa kuutioitu omena ja pakasteherneet.

2. Mausta risotto suolalla ja pippurilla. Kääntele lopuksi sekaan tonnikala ja kuumenna. Silppua pinnalle tilliä. Tarjoa risoton kanssa tomaatteja.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi