Tryffeli-katkarapuleivät
Hienostuneet katkarapuleivät maistuvat vihreän teen tai oolong- teen kanssa. Vaiva palkitaan ja leivistä tulee huippuherkulliset, kun kuorit mehevät katkaravut leivän päälle itse.
Ainekset
Tryffeli-katkarapuleivät:
- 200 g kuorellisia keitettyjä katkarapuja
- 4 viipaletta juureen leivottua kaurapaahtoleipää
- 50 g tuorejuustoa
- 2 tl tryffeliöljyä
- 4 sitruunaviipaletta
- rouhaisu mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut.
2. Paahda leipäviipaleet. Sekoita tuorejuuston joukkoon tryffeliöljy ja levitä paahtoleiville.
3. Lisää päälle katkaravut ja sitruunaviipaleet. Rouhaise päälle mustapippuria. Nauti heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous