Reseptit

Tryffeli-katkarapuleivät

Hienostuneet katkarapuleivät maistuvat vihreän teen tai oolong- teen kanssa. Vaiva palkitaan ja leivistä tulee huippuherkulliset, kun kuorit mehevät katkaravut leivän päälle itse.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Kristiina Kurronen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Tryffeli-katkarapuleivät:

  • 200 g kuorellisia keitettyjä katkarapuja
  • 4 viipaletta juureen leivottua kaurapaahtoleipää
  • 50 g tuorejuustoa
  • 2 tl tryffeliöljyä
  • 4 sitruunaviipaletta
  • rouhaisu mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut.

2. Paahda leipäviipaleet. Sekoita tuorejuuston joukkoon tryffeliöljy ja levitä paahtoleiville.

3. Lisää päälle katkaravut ja sitruunaviipaleet. Rouhaise päälle mustapippuria. Nauti heti.

X