Uuniavokadoa ja pekonia
Uunissa paahdettu avokado saa lämpimänä uudenlaista luonnetta. Nämä avokadot kypsennetään kananmunan kanssa. Lisukkeeksi valmistuvat samalla pellillä pekoni ja uunitomaatit.
Ainekset
- 2 avokadoa
- tilkka sitruunamehua
- 2 pientä kananmunaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippura
- 4 viipaletta pekonia
- 200 g minitomaatteja
- 80 g babypinaattia
Valmistusohje
1. Halkiase avokadot ja poista kivet. Laita avokadon puolikkaat leivinpaperilla peitetylle uunipellille leikkuupinta ylöspäin. Purista niille hieman sitruunamehua. Riko kiven jättämiin koloihin pienet kananmunat ja ripottele pinnalle hieman suolaa ja mustapippuria.
2. Taita pekoniviipaleet kahtia ja laita ne pellille avokadojen viereen. Lisää pellille myös minitomaatit.
3. Paista 250-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
4. Levitä lautasille babypinaattia ja nosta päälle avokadon puolikkaat. Lisää pinnalle pekoniviipale ja lautaselle miniuunitomaatit ja tarjoile heti.
Kommentit
Annos lupaa ulkonäöllään enemmän kuin tarjoaa. Avocado ei ole lämpimänä parhaimmillaan. Peksut maistui kyllä 😀
Kommentit
Annos lupaa ulkonäöllään enemmän kuin tarjoaa. Avocado ei ole lämpimänä parhaimmillaan. Peksut maistui kyllä 😀
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous