Uunisipulit
Tarjoile uunisipulit esimerkiksi paistettujen ja uunissa haudutettujen possunkyljysten ja vihreän raikkaan salaatin kanssa.
Ainekset
- 12-16 pientä sipulia
- 1 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
kuorrutus:
- 0.5 dl korppujauhoja
- 1 dl hienonnettuja yrttejä (esim. lehtipersiljaa ja timjamia)
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 2 rkl pehmeää voita
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori sipulit ja leikkaa kärjestä viipale pois. Hienonna viipaleet ja ripottele ne vuokaan. Pirskottele sipuleille tilkka oliiviöljyä ja ripaus suolaa. Esipaista sipuleita 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
2. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi. Ripottele seos esipaistetuille sipuleille ja niiden reunoille.
3. Jatka sipuleiden paahtamista 180 asteessa vielä noin 30 minuuttia.
4. Tarjoile uunisipulit esimerkiksi paistettujen ja uunissa haudutettujen possunkyljysten ja vihreän raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous