Vietnamilainen broilerikaalisalaatti, Goi Ga
Goi ga eli vietnamislaishenkinen broilerikaalisalaatti syntyy yksinkertaisista raaka-aineista. Salaatin päälle ripoteltavat pähkinät antavat sille upeaa makua.
Ainekset
- 400 g broilerin rintaleikkeitä
- vettä
- 250 g varhais- tai kiinankaalia ohuina suikaleina
- 1 porkkana ohuina suikaleina
- 1 pieni nippu mintunlehtiä suikaleina
- 1 pieni nippu korianterinlehtiä
kastike:
- 1 kpl hienonnettu chili
- 1 kpl hienonnettu valkosipulinkynsi
- 1 rkl sokeria
- 2 rkl kalakastiketta
- 0.5 dl limettimehua
Lisäksi:
- 1 dl paahdettuja, rouhittuja maapähkinöitä
Valmistusohje
Valmista vietnamilainen broilerisalaatti näin:
Keitä broilerinpaloja vedessä noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä liemessään. Ota liha liemestä, irrota luut sekä nahka ja revi liha ohuiksi suikaleiksi.
Sekoita kaali- ja porkkanasuikaleet sekä yrtit broilerisuikaleiden joukkoon.
Sekoita kastikeaineet keskenään.
Sekoita kastike salaattiaineiden joukkoon.
Ripottele pinnalle pähkinät
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous