Reseptit 2.6.2015

Vuohenjuusto-jogurttikastike

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

250 g pehmeää vuohenjuustoa
250 g turkkilaista jogurttia
ripaus suolaa ja mustapippuria
2 rkl hunajaa
1 sitruunan mehu
1 ruukku hienonnettua basilikaa

Valmistusohje

Pehmeän makuinen vuohenjuusto-jogurttikastike sopii salaattien seuraan. Tarjoile kastiketta joko kvinoa– tai perunasalaatin kanssa tai molempien.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa tunnin verran.

Katso myös:

Avokado-jogurttikastike, Ruoka.fi

Feta-jogurttikastike, Ruoka.fi

Valkosipulinen jogurttikastike, Kotiliesi.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi