Kevyt punaviinimarjavispipuuro
Kirpeän makean punaviinimarjapuuron kanssa kannattaa nauttia soijamaitoa, jossa on ihanan vaniljainen aromi.
Ainekset
- 2 dl punaherukoita
- 5 dl vettä
- 4 rkl sokeria
- 3/4 dl tummia mannasuurimoita
- 1 rkl sokeria
Valmistusohje
Punaviinimarjavispipuuro on hyvä aamu- tai välipala.
1. Keitä punaherukoita sokerilla maustetussa vedessä 5 minuuttia.
2. Sekoita joukkoon mannasuurimot. Anna kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen. Anna puuron jäähtyä.
3. Vatkaa puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.
4. Ripottele pinnalle sokeria kuorettumisen estämiseksi ja tarjoile kylmän maidon tai soijamaidon kanssa.
Vinkki: Voit myös maustaa puuron hennosti vaniljaiseksi lisäämällä jäähtyneeseen puuroon 2 tl vaniljasokeria. Vaniljaista makua saat myös nauttimalla puuron kanssa vaniljalla maustettua soijamaitoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous