Pikapatukat
Voit tehdä patukat kaikenlaisista hedelmistä ja pähkinöistä. Pinnaltaan tahmaiset patukat vaativat ympärilleen kääreen.
Ainekset
- 100 g kuivattuja luumuja, aprikooseja tai viikunoita
- 100 g rusinoita
- 100 g kuorittuja manteleita
- 100 g pekaanipähkinöitä
- 30 g raakakaakaota
Valmistusohje
Yksi pikapatukka sisältää energiaa 304 kcal, proteiinia 15 g, hiilihydraatteja 13 g.
Leikkaa luumut, aprikoosit tai viikunat suikaleiksi. Pane kaikki ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä sileäksi massaksi. Painele massa reilun sentin paksuiseksi levyksi. Anna levyn olla jääkaapissa tunnin. Leikkaa levy patukoiksi ja kääri patukat leivinpaperiin.
Puhtia treeniin:
Kotiliesi.fi: Smoothie kulhossa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous