Ahvenpihvit
Ahvenpihvit maistuvat lapsillekin. Sen takaa ihanan rapea korppujauho-parmesaanikuorrutus.
Ainekset
Ahvenpihvit
- 500 g ahvenfileitä
- 50 g ruohosipulituorejuustoa
- 1 iso muna + tilkka vettä
- 1 dl korppujauhoja
- 1 dl raastettua parmesaania
- suolaa, valkopippuria
- pinnalle ruohosipulia
Valmistusohje
Ahvenpihvit tehdään näin:
Ahvenpihvit valmistetaan ahvenfileistä.
1. Levitä ruodottomat ahvenfileet työlaudalle. Sipaise fileet kevyesti tuorejuustolla ja paina aina kaksi fileetä vastakkain. Kastele pihvit ensin muna-vesiseokseen ja kääntele sitten maustetussa korppujauho- parmesaaniseoksessa. Anna kuorrutuksen kuivahtaa hetki ja paista pihvit öljy-voiseoksessa.
2. Tarjoa ahvenpihvien lisänä keitettyjä uusia perunoita ja hölskytyskurkkuja.
Kaipaatko lisää ahvenreseptejä? Kokeile piparjuurivoissa paistettuja ahvenia ruohosipulikastikkeessa tai täytettyjä grillissä valmistettuja ahvenfileitä.
Katso myös Kotiliesi.fi: Kermaiset ahvenfileet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous