Testit

Missä kuussa olet syntynyt? Katso, millaiseen julkkisseuraan pääset syntymäkuukautesi perusteella

Missä kuussa vietät syntymäpäivääsi? Annan testi kertoo, kenen suomalaisen julkkiksen kanssa olet syntynyt samassa kuussa.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Om-Arkisto

Kuka heistä on syntynyt samassa kuussa kuin sinä?

Missä kuussa vietät syntymäpäivääsi? Annan testi kertoo, kenen suomalaisen julkkiksen kanssa olet syntynyt samassa kuussa.

Oletko alkutalven lapsi vai syntynyt keskellä Suomen suvea? Entä oletko koskaan pohtinut, kenen julkisuudesta tunnetun henkilön kanssa olet syntynyt samassa kuussa?

Tällä Annan hauskalla testillä voit selvittää, keiden suomalaisten julkkisten kanssa jaat saman syntymäkuukauden!

Entä mille vuosikymmenelle kuulut?

Vietitkö lapsuutesi 60-luvun rockin tahtiin tanssien, kultaisella kasarilla vai kenties kiivastahtisella -90-luvulla? Tee aikamatka muistoihisi ja ota selvää, mitä lapsuutesi vuosikymmen kertoo sinusta.

Jos kuvaus ei vastaa omaa mielikuvaasi, voit tietysti testata vielä senkin, mille vuosikymmenelle oikeasti kuulut!

Oletko syntynyt samassa kuussa kuin laulaja Jenni Vartainen?
Oletko sinä syntynyt samassa kuussa kuin laulaja Jenni Vartiainen?

Lue myös: Elitkö lapsuutta 1990-luvulla? Tee testi ja selvitä, kuinka hyvin muistat ysärilapsuuden

Artikkelissa olevaa testiä korjattu 20.11.2020 kello 17.02: Juontaja Heikki Paasosen syntymäpäivä on 27. helmikuuta, ei 23. helmikuuta.  Kirjailija ja näyttelijä Anna-Leena Härkönen on syntynyt vuonna 1965, ei vuonna 1966.  Muusikko Juice Leskisen kuolinvuosi oli aikaisemmin testissä väärin: vuosi 2009 korjattu vuodeksi 2006. Laulaja Petri Munckin syntymäpäivä on 2. kesäkuuta, ei 1. kesäkuuta. Laulaja Erinin syntymäkuukausi korjattu heinäkuuksi. Aikaisemmin testissä kerrottiin Erinin syntyneen toukokuussa. Näyttelijä Jarmo Koski on syntynyt heinäkuussa, ei toukokuussa. Laulaja Diandra Floresin syntymäpäiväksi kerrottiin testissä virheellisesti 12. heinäkuu. Diandran syntymäpäivä on oikeasti 12. elokuuta. Toimittaja Rakel Liekki on syntynyt vuonna 1979, ei vuonna 1977. Kirjailija Tittamari Marttinen on syntynyt 2.10.1968, ei 1.10.1969. Malli Anne Kukkohovi on syntynyt 3. lokakuuta eikä 2. lokakuuta, kuten aikaisemmin testissä kerrottiin. Rap-artisti Ville Galle on syntynyt 4. lokakuuta, ei 3. lokakuuta. Näyttelijä Kiti Kokkosen syntymäpäiväksi kerrottiin virheellisesti 3. lokakuuta. Kiti Kokkonen viettää syntymäpäiviään 4. lokakuuta. Malli ja näyttelijä Pia Pakarinen juhlii syntymäpäiviään 5. lokakuuta ei 4. lokakuuta. Näyttelijä Pamela Tola on syntynyt 15. lokakuuta. Aikaisemmin testissä kerrottiin hänen syntymäpäiväkseen 16. lokakuuta. Siiri Nordin on syntynyt 15. lokakuuta, ei 16. lokakuuta. Laulaja Jyrki 69 ei vietä syntymäpäivääni 16. lokakuuta, vaan 15. lokakuuta.  Laulaja Krista Siegfrids on syntynyt vuonna 1985, ei vuonna 1983. Testissä elokuvaohjaaja Dome Karukosken syntymäpäiväksi kerrottiin virheellisesti 28. joulukuuta. Hänen syntymäpäiväksensä on korjattu 29. joulukuuta.

X