Provencelaiset broilerinuijat
Broilerinuijat maistuvat niin lämpiminä kuin kylminä. Makua nuijiin antaa sitruunankuori ja Provencen yrtit.
Ainekset
- 2 ltk (noin 1,6 kg) maustamattomia broilerinkoipia
marinadi:
- 1 ruukku Provencen yrttejä (esim. Järvikylän salvia-timjami-oregano-mix)
- 2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 4–6 valkosipulinkynttä
- 11/2 dl oliiviöljyä
- 1 rkl sormisuolaa
- 1/2 tl mustapippurirouhetta
Valmistusohje
1. Silppua yrtit ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese sitruunat hyvin ja raasta kuori. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
2. Pyörittele broilerinkoivet marinadissa ja anna maustua mielellään seuraavaan päivään.
3. Kypsennä koipia 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Valmista myös näitä ruokia broilerista:
Kotiliesi.fi: Aasialaiset broilerinkoivet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous