Nyhtökaura-hodarit
Kokeile nyhtökauraa hodareissa. Nämä nyhtökaura-hodarit maustetaan cajun-mausteseoksella, chilikastikkeella ja kaffirlimen lehdillä. Tee vielä kylkeen coleslaw.
Ainekset
- 1 pkt/ 250 g nyhtökauraa
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 tl cajunmausteseosta
- 2 kaffirlimen lehteä murskattuna
Värikäs coleslaw
- 1/2 pieni varhaiskaali
- 1 punasipuli
- nippu retiisejä
- 2 rkl ranskankermaa
- 2 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
- 8 kpl hodarisämpylöitä
- lehtisalaattia
- hyvää valmista chilikastiketta
Valmistusohje
1. Valmista ensin coleslaw. Suikaloi kaali, punasipuli ja retiisit. Sekoita niiden joukkoon kulhossa ranskankerma, sitruunamehu, suolaa ja mustapippuria. Jätä maustumaan.
2. Hienonna nyhtökauraa veitsellä tarvittaessa. Kuumenna öljy pannulla ja lisää nyhtökaura, cajunmauste sekä murskatut kaffirlimen lehdet. Paista hetki ja nosta sivuun.
3. Halkaise hodarisämpylät ja kuumenna niitä paistinpannulla tai grillissä.
4. Täytä sämpylät coleslawlla, salaatilla, chilikastikkeella ja nyhtökauralla ja nauti.
Lisää herkkuja nyhtökaurasta:
Kotiliesi.fi: Meksikolainen nyhtökaurasalaatti Nyhtökaura-tomaatti-mozzarellapizza
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous