Chorizobolognese
Savunmakuisessa chorizobolognesessa on lempeän tulinen jälkipotku.
Ainekset
- noin 300 g kypsää chorizomakkaraa
- 1 porkkana
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1/2 tl fenkolinsiemeniä
- 2 prk (à 400 g) tomaattimurskaa
- 1 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 2 rkl tomaattisosetta
- 1 1/2 rkl fariinisokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl kuivattuja chilihiutaleita
Lisäksi:
- pastaa, esim. spagettia
- parmesaanijuustoa
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Nosta chorizomakkarat monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä, ja rouhi karkeaksi. Kuori ja pilko porkkana pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Murskaa fenkolinsiemenet morttelissa.
2.Kuullotamakkararouhetta, kasviksia ja fenkolinsiemeniä öljyssä pannulla 3–4 minuuttia. Lisää pannulle tomaattimurskat. Huuhtele purkit yhteensä noin desillä vettä. Lisää huuhteluvesi, lihaliemikuutio,tomaattisoseja mausteetpannulle. Annakiehua 10–15 minuuttia.
3. Keitä pasta napakan kypsäksi. Tarjoile kastike pastan, vastaraastetun parmesaanin ja hienonnetun basilikan kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous