Päärynä-pekonipiiraat
Päärynä-pekonipiiraat valmistuvat helposti ja vievät kielen. Päärynän, savun makuisen kinkun ja juuston yhdistelmä toimii todella hyvin.
Ainekset
Päärynä-pekonipiiraat
- 4 pientä levyä pakastevoi- tai lehtitaikinaa
- 100 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 tl dijoninsinappia
- 2 päärynää
- 4 isoa viipaletta palvikinkku
- 100 g voimakasta juustoraastetta (esim. gruyere)
- 1/4 tl mustapippruia
Valmistusohje
1. Ota taikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle.
2. Mausta tuorejuusto sinapilla. Jaa juusto taikinalevyille ja levitä se niin, että reunoille jää noin 1,5 cm tyhjää tilaa.
3. Viipaloi päärynät ja asettele ne tuorejuuston päälle.
4. Lisää päälle palvikinkut ja juustoraaste. Viimeistele mustapippurilla.
5. Paista päärynä-pekonipiiraat 200-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Katso myös: Rapea juusto-päärynäpiiras
Katso myös Kotiliesi.fi: Päärynä-sinihomejuustpiirakka
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous