Glitz & Glam

Girly look

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kevät on minulla sitä aikaa, kun meikkaukseni muuttuu tyttömäiseksi. Viihdyn hempeässä ja hieman vaaleammissa väreissä. Pienillä jutuilla muutan itseäni tyttömäisemmäksi.

En tiedä mikä minuun tänä keväänä meni, mutta hempeys tuli vaatteisiinkin. Näin KappAhlissa söpön topin, jossa oli ihastuttavat perhoshihat. Värivaihtoehtoja taisi olla valkoinen, musta ja tämä vaaleanpunainen. Minä ostin vaaleanpunaisen! Ei todellakaan minun tapaistani, saati normaalia tyyliäni. Toppini väri sai huomiota lähipiirissäni, mutta positiivisessa mielessä. Kommentit olivat, että kiva nähdä sinulla Minna tuollainenkin väri vaatteissa. Jep, lapsuustraumoja oli vuosia vaaleanpunaisesta ja ehkä minä olen nyt eheytynyt traumoistani, kun puen vaaleanpunaisen topin päälleni.

Muistin, että minulla on käyttämätön huulipuna, joka olisi niin ihana tämän topin kanssa ja sehän oli sitten testattava. On varmaankin tullut ilmi, että minä hieman arastelen ihan vaaleita huulimeikkejä. Suosin paljon punervia tai kirkkaita sävyjä, toisinaan hieman ruskeaan vivahtavaakin, jopa persikka on suosikkini. Hempeä vaaleanpunainen on sellainen sävy jota harvoin minulla nykyään nähdään.

Tiedän tällaisen sävyn olevan hyvinkin suosittu sävy monilla muilla, mutta minä vierastan itselläni. Kuitenkin nyt on tunne, että on kiva olla hempeämmässä huulimeikissä. Kevättä on ilmassa ja tällaisista asioista sen huomaan itsessäni.

Silmämeikki on maanläheinen värimaailmaltaan. Ei kovin voimakas, mutta ei aivan luonnollisin ja huomaamattominkaan. Näin vaalean huulimeikin kanssa kannattaa käyttää ripaus tummuutta silmämeikissä, jotta kokonaisuus ei jää oudon näköiseksi. Tämäkin on hieman käyttäjän omasta tyylistä ja väreistä kiinni. Minulla nudet silmät ja vaalea huulipuna saa kuolleen -efektin aikaan.

Poskilla kevyt sipaisu poskipunaa ja meikkipohjana jo esittelemäni No7:n CC-voide, josta postaus löytyy täältä. Tämän meikin tekemiseen minulla meni vain 15 minuuttia, joten hyvä arkimeikki.

Silmämeikissä minulla oli tietysti alelöytöni Sokokselta, eli Chanelin Prélude paletti. Kauniita maanläheisiä taupe sävyjä.

Sisänurkassa ja kulmaluulla paletin vaalein sävy. Liikkuvalla luomella paletin toiseksi vaalein sävy, joka on vaalea taupe. Varjostus luomivaon yläpuolella paletin toiseksi tummimmalla sävyllä. Ulkonurkassa, hieman luomivaossa ja alaluomella paletin tumminta sävyä.

Rajaus MACin Technakohl Liner Eye-liner Kajal sävyssä Graphblack. Otin nyt kuvan suoraa edestä silmät kiinni. Hieman minun tulee vielä kehittää kuinka saada kuva otettua niin, että valokin tulisi suoraa edestä. Nyt valaistus on toispuoleinen ja sen vuoksi toinen luomi näyttää tummemmalta, kuin toinen.

Huulipunana Dior Addict Lipstick sävyssä Candide, joka oli viime kevään kokoelmassa Cherie Bow. Jäi viime keväänä ja kesänä käyttämättä, joten nyt oli tämän hemppiksen aika päästä käyttööni.

Candide on kuultopuna, mutta hyvin pigmenttinen sellainen. Koostumus on kermainen ja miellyttävä huulilla. Punassa ei ole shimmeriä tai mitään muutakaan kimallusta, mutta se on valoa heijastava. Luonnehtisin Dior Addict Lipstick Candidea huulia heleyttäväksi. Se on luonnollinen, mutta kuitenkin selkeästi huulilla huulipunaksi erottuva.

Ei oikeastaan ollenkaan hassumpi sävy minulla, mutta vaatii mietintää muun kokonaisuuden kanssa. Minun tulee pukeutua hempeän sävyiseen toppiin tai tunikaan ja silmämeikki minun kannattaa jättää neutraaliksi, mutta ei liian valjuksi.

Huomaatteko tekevänne tiettyinä vuodenaikoina itsellenne yllättäviäkin valintoja ulkonäkönne suhteen?

X