Glitz & Glam

5 parasta joulukalenteria + 3 budjettijoulukalenteria

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Lokakuu on loppupuoliskollaan ja samaan aikaan joulukalenterien sesonki on kiivaimmillaan. Olen huomannut, että joulukalenterien markkinointi sekä myynti on aikaistunut vuosi vuodelta.

Minulla on ollut kosmetiikkajoulukalentereja vuodesta 2013 tai 2014 lähtien. Yleensä minulla on 2-3 kalenteria per vuosi, koska rakastan joulukalentereja niin paljon. Rakastan joulua, joten kalenteritkin ovat mieleeni. Sen lisäksi, että ostan, ja tietty saankin blogin kautta, olen tehnyt muille joulukalentereja. Blogissani pidin sellaista, olen arponut tekemiäni joulukalentereja sekä teen lapsilleni joka vuosi. Miehelleni olen myös tehnyt monena vuonna tai ostanut valmiina. Eikä unohdeta ystävää ja äitiäni, joille kanssa olen tehnyt kosmetiikkakalentereja.

Kokemukseni pohjalta olen havainnut, että eniten iloa minulle tuottavat sellaiset kosmetiikkakalenterit, jotka sisältävät eri brändien tuotteita laajasti. Ehkä aikaisemmin innostuin meikeistä, nykyään koen ihonhoitotuotteet hyödyllisemmiksi, jonka vuoksi niitä haluan kalenteristani enemmän. Mutta kyllä minä meikkejäkin haluan, mutta vähemmän niitä.

Tänä vuonna minulla on kaksi joulukalenteria, enkä enempää hanki. Lookfantasticin joulukalenterin sain blogin kautta. Vaikka kalenteria ei olisikaan tarjottu minulle, olisin sen ostanut. Lookfantasticin kalenteri on ollut minun joulukuutani ilahduttamassa vuodesta 2016 lähtien. Eli tämä on viides vuosi putkeen.

Tänä vuonna tämä Lookfantasticin kalenteri myytiin loppuun nopeasti! Ilmeisesti näitä ei valmistettu tänä vuonna yhtä paljon aikaisempina vuosina. Tai sitten toinen erä on vielä tulossa, en tiedä.

Toisena joulukalenterina minulla tänä vuonna on Lakrids by Bülown lakukalenteri. Lakridsin lakut ovat erityisen ihania! Olen miehelleni ostanut premium-lakuja joululahjaksikin. Nyt minulla on oma kalenteri! Aikaisempina vuosina olin aina myöhässä, joten tänä vuonna halusin varmistaa, että ehdin tilata oman lakukalenterini.

Lookfantasticin joulukalenterin *voit tilata täältä!

Mitkä joulukalenterit houkuttaisivat minua eniten?

Ennen listaamistani, minun tuli miettiä, määrittelenkö jotenkin, mitkä kalenterit nostaisin listaukseen. Kaikki maailman kosmetiikkakalenterit? Vai Suomesta/Suomeen saatavat? Onko järkeä nostaa niitä joulukalentereita, jotka ovat loppuunmyytyjä?

Päädyin rajaamaan niin, että vielä tällä julkaisuhetkellä myynnissä olevat ja Suomeen saatavat kosmetiikkajoulukalenterit pääsevät listaukselleni. Aika moni houkuttava joulukalenteri on jo LOPPUUNMYYTY! Esimerkkeinä: minulta jo löytyvä Lookfantastic, tällä viikolla myyntiin tullut ja välittömästi loppuunmyyty Skincity, kuten myös Cult Beautyn joulukalenteri.

Jätin myös ökykalliit pois. Vaikka haluaisinkin jonkun Selfridgen tai Harrodsin kalenterin, en raaskisi ostaa. Kallein sijoitukseni oli pari vuotta sitten NARSin joulukalenteri, joka maksoi 195 euroa. Sekin oli kipurajoja ylittävä, mutta kun se oli NARS, niin ostin.

Ja sitten en yhtään pidä siitä, jos kalenteri on puolillaan sälää! Halvat kynsiviilat, pakettikortit jne. saavat ärsyyntymään. Enkä myöskään halua ostaa 12 luukun kalenteria. Haluan vähintään 24 luukkua, mutta pakko myöntää, että Charlotte Tilburyn 12-luukkuinen lipastokalenteri aiheuttaa valtavaa ostohalua.

Tässä tulevat parhaimmat kosmetiikkajoulukalenterit, jotka ovat vielä myynnissä ja saatavilla Suomeen.

Kuva: Eleven

Eleven joulukalenteri

Minullahan on ollut pari kertaa Elevenin joulukalenteri. Viime vuonna Eleven ei tehnyt kalenteria, joten luulin heidän lopettaneen koko idean. Olen tykännyt Elevenin kalentereista vuosina 2017 ja 2018.

Tänä vuonna kalenteri on erityisen suloinen! Kaunis toalettilaukku, jonka sisällä on numeroidut pussukat. Tuo laukku olisi niin hyödyllinen jatkossa, ja nuo pussukatkin voisi hyödyntää. Mmmmm…. on tiukka paikka minulla.

Kalenteri sisältää niin meikkejä kuin ihon- ja hiustenhoitoa. Kalenterissa olevat brändit houkuttavat vain lisää: Babor, Xlash, NUXE, Filorga, Clarins, Löwengrip, Clinique, Dermalogica, Estée Lauder, Pixi, Gucci, Shiseido, Wella, Antonio Axu… jne.

Hinta: 124,95 €
Arvo: 305 €
Saatavuus: *Eleven

Kuva: Lyko

Lyko Luxury joulukalenteri

Myös Lykon omissa joulukalentereissa on käytetty pakkauksena laukkua, jossa on numeroituna kangaspussukoita. Tämä on jotenkin todella kiva tapa pakata joulukalenteri.

Lykolle tuli myyntiin kolme erilaista heidän tuottamaa joulukalenteria. Melko edullinen, tämä ylellisempi sekä miehille suunnattu. Edullinen myytiin hetkessä loppuun. Olin vähän katsellut sitä, mutta onneksi myytiin pois minua kiusaamasta. Olin kyllä miettinyt, jos ostaisinkin tämän ”paremman” kalenterin, mutta nyt yritän pysyä tiukkana!

Olen lukenut, että pikkupussukat ja niiden sisältö on todella laadukas ja hykerryttävä. Mutta laukkua sanotaan halvan näköiseksi. Me Naiset antoi kalenterille 4+/5. Aika kova arvosana!

Lyko kertoo, että kalenterista löytyy seuraavia brändejä: Babor, Camilla Pihl, Clinique, Comfortzone, Compagnie de Provence, Darphin, Davines, Dermaceutic, Dr. Anker Stjerne, Elixir, Ellwo, Jabushe, James Read, Jorgobé, K. Lundqvist, L’Occitane, Lyko, Mádara, Maria Åkerberg, Rituals, Skintology, Wella ja Xlash.

Luin Lykon verkkokaupasta tuotearvostelusta, että kalenteri sisältää vain kaksi meikkituotetta. Ihonhoitopainotteisuus kuulostaa hyvältä. Ääk, tämäkin niin houkuttelee! Varsinkin, kun hinta jää alle 100 euron, mutta arvo on pitkälle yli 400 euroa.

Hinta: 96,50 €
Arvo: yli 440 €
Saatavuus: *Lyko

Kuva: Glossybox

Glossybox joulukalenteri

Rakastuin tämän kalenterin ulkonäköön heti sen nähtyäni. Tiukkaa tekee tämänkin kohdalla, etten klikkaa ja tilaa kalenteria.

Kun luin, mitä brändejä kalenteri sisältää, alkaa olla entistä vaikeampaa pitää itseänsä kurissa. Kalenterissa kerrotaan olevan Fenty Beauty by Rihanna, Avant Skincare, Hey Honey, Iconic London ja monia muita kiinnostavia brändejä.

*Tässä linkki sneak peekin eli näet muutaman tuotteen, joita kalenteri pitää sisällään. Klikkaamalla linkkiä pitää vähän skrollata alaspäin, niin tulee muutaman tuotteen paljastus.

Tässä kun yhdistyy kalenterin älyttömän kaunis ulkonäkö, kiinnostava sisältö, alle 100 euron hinta ja arvoakin ilmoitetaan olevan yli 500 euroa. Miksi te kalenterit teette tämän minulle? Ei jouluhöperölle kalenterihullulle saa tällaisia näyttää.

Hinta: 99,00 €
Arvo: yli 510 €
Saatavuus: *Glossybox

Kuva: Molton Brown

Molton Brown joulukalenteri

Tämäkin kalenteri on kuumoitellut. Jos Molton Brownin tilaisin, niin tämä kalenteri olisi koko perheen kalenteri. Meillä kaikki tykkäävät Molton Brownin suihkugeeleistä. Kalenterissa on muutakin kuin suihkugeelejä, sillä Molton Brown valmistaa myös hiusten- ja ihonhoitotuotteita sekä tuoksuja.

Kalenterin täydellisen sisällön voi tarkistaa valmistajan omilta sivuilta. Molton Brownin kalenteri pitää sisällään limited edition -tuotteita sekä ympäri vuoden myynnissä olevia suosikkeja. Tuotteiden tuoksumaailmat ovat pääosin feminiinisiä, mutta mukana on myös maskuliinisempia tuoksuja.

Hinta: 181,90 €
Arvo: 341,74 €
Saatavuus: *Eleven, *Lookfantastic, *Bangerhead

Kuva: Lumene

Lumene joulukalenteri

Lumenen joulukalenteri on ollut kovin kehuttu joka vuosi. Olen sitä itsekin miettinyt monet kerrat. Mitä olen aina sisältöjen paljastuksia katsellut, niin Lumenella on aina kiva kattaus tuotteita. Tänä vuonna kalenteri sisältää 17 ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotetta. Aika kiva suhde, joka on minun makuuni.

Toki aina tällainen yhden brändin kalenteri on osoittautunut vähän tylsäksi jossain vaiheessa joulukuuta. Huomasin vain, kun menneinä vuosina NARSia, Niveaa, L’Oréal Parisia ja L’Occitanea availin, niin sama brändi oli tylsempää kuin kalenteri, jossa on monia brändejä. Silti Lumene olisi sellainen, joka minua kovasti kiinnostaa.

Hinta: 79,90-89,90 €
Arvo: ei ilmoitettu
Saatavuus: *Cocopanda, *Lyko, *Kicks

Bonus: budjettivinkkaukset – edulliset joulukalenterit

Kuva: Essence

Essence Ho Ho Home for X-mas joulukalenteri

Meikkikalenteria haluavalle!

Jos haluaa edullisen meikkikalenterin, jonka tuotteet ovat kuitenkin melko laadukkaita, niin Essence on aina varma. Toki Essencen kalenterit ovat usein sisältäneet sälääkin, niin tänäkin vuonna.

Hinta: 30,50 €
Arvo: 60 €
Saatavuus: *Lyko, saatavilla myös edullisempi *DIY-kalenteri.

Kuva: Nivea

Nivea joulukalenteri

Ihonhoitotuotteita haluavalle!

Jos olisin ostamassa mahdollisimman edullista ihonhoitotuotteita sisältävää joulukalenteria, ostaisin Nivean. Sain viime vuonna Nivean kalenterin blogin kautta. Sitä ei myyty Suomessa vielä silloin, mutta tänä vuonna kalenteri on rantautunut myös meille.

Käy katsomassa, mitä viime vuoden Nivea piti sisällään. Linkkaamani postauksen lopussa kuva koko kalenterin sisällöstä.

Myös Nivean kalenterissa oli muutama ns. säläluukku, mutta yllättävän vähän oli turhaa. Tästä vuodesta en tiedä, mutta uskoisin, että sisältö on hyvin lähellä samaa kuin viime vuonna. Eli Nivean tuotteita laidasta laitaan.

Hinta: 39,90-49,90 €
Arvo: ei tiedossa
Saatavuus: tavaratalot ja marketit sekä *Eleven

Kuva: valmistaja

Edullisimmat kosmetiikka- ja meikkikalenterit

Jos haet edullista kosmetiikkajoulukalenteria, niin ehdottomasti kannattaa vilkaista *Lykon valikoima.

Havaintojeni mukaan heiltä löytyy laajasti hyvin edullisia kosmetiikkajoulukalentereja, joiden hinnat ovat parinkympin molemmin puolin.

Valitan, näiden ”brändittömien” laadusta minulla ei ole mitään hajua, mutta halusin vinkata todella edullisistakin vaihtoehdoista.

Jos laskin oikein, niin enää 44 päivää ensimmäiseen luukkuun! Ärsyttävä marraskuu pitäisi vielä rämpiä, niin sitten alkaa kiva kausi. En malta odottaa!

Olisiko muuten paha, jos sortuisin ostamaan vielä yhden joulukalenterin? Pohdin tässä vain, kun niin paljon haluaisin jonkun noista viidestä kiinnostavimmasta.

Mikä joulukalenteri sinulta löytyy? Vai skippaatko joulukalenterit?

Lue myös:

Lahjavinkki isänpäiväksi – tee itse olutjoulukalenteri

Mikä oli paras joulukalenteri: Lookfantastic, Eleven vai NARS?

Lookfantasticin joulukalenteri 5. vuotta peräkkäin

X