Glitz & Glam

Joulukuun 2018 Bette Box + katselmus vuoden 2018 kaikkiin boxeihin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Bette Boxilta

Vuoden viimeinen Bette Box! Joulukuussa katsellaan vuoden viimeisen boxin sisältöön sekä tehdään tuttuun tapaan katselmus kaikkiin kuluneen vuoden boxeihin. Tämä on aina hauskaa, kun katselee vuotta taaksepäin.

Joulukuun Bette Boxin värimaailma on hyvin harmoninen. Tänä vuonna meidän kodin jouluväri on valkoinen. Näyttää boxissakin vallitsevan valkoinen värimaailma, mutta lisämausteena on beigeä eri vivahteilla. Aika kaunis tällainen harmoninen värimaailma. Sisällön teema on ajateltu pitämään freesinä kiireen keskellä.

CUTRIN MUOTO EXTRA STRONG HAIRSPRAY
19,90 € / 300 ml

Voimakkaan tuen antava hiuskiinne. Cutrin on nyt muuttanut ilmettään. Tykkään tästä brändin uudesta tyylistä. Kuvaa mielestäni tyylillä pohjoismaisuutta. Bette Boxista saamani hiuskiinne on matkakokoinen.

MANNA KADAR PRIME TIME 3-IN-1
24,00 $ / 3 g

Monitoimituote Manna Kadarilta. Tuotteella voi pohjustaa huulet ja silmäluomet sekä sitä voi käyttää peiteaineena tai jopa korostustuotteena. Tämä tuote oli viime vuonna Bette Boxissa, joten minulla on jo tämä tuote. Ihan ok. Kannattaa kokeilla esimerkiksi ihohuokosien täyttöön. Paksu koostumus pitää pyöritellä huolellisesti huokosiin ja sen päälle tasoitella meikkivoide.

MANNA KADAR MIRACLE BALM
19,00 $ / 6,5 ml

Argan-öljyä ja vitamiineja sisältävä huulivoide. Tuotetta vinkataan kokeilemaan huulien lisäksi myös kulmakarvojen ojennuksessa pitämiseen. Todella kauniin värinen tuubi. Ihana! 😍 En vaan viitsinyt vielä korkata tätä, kun minulla on huulivoiteita avattuna.

FEMFRESH DAILY INTIMATE WASH
4,90 € / 250 ml

Intiimialueelle kehitetty saippua. PH-tasapainotettu pesuaine ei ärsytä intiimialuetta. Tuotetta voi tietenkin käyttää koko vartalolle.

ANYDAY NUT BAR WITH BERRIES
1,50 € / 44 g

Juuri lanseerattu pähkinäinen välipalapatukka. Sekoitus mantelia, hasselpähkinää, cashew-pähkinää, marjoja ja tummaa suklaata. Tämä oli hyvää. Oikeastaan aika karkkipatukka loppujen lopuksi, mutta ehkä vähän parempi valinta kuin tyyliin Snickers tmv. olisi.

GIVENCHY L’INTERDIT

Viimeisenä tuotteena tuoksunäyte. Givenchy L’Interdit on mystinen ja uskalias kukkaistuoksu. Jasmiini, tuberoosa ja appelsiininkukka luovat kukkaistuoksuun mystisyyttä.

Minun joulukuun Bette Boxin kokonaisuus oli tällainen. Boxeissa oli vaihtelevuuksia. Kun katselin Instagramista muiden boxeja, on tämä versio aika laimea. Olisin pitänyt enemmän siitä versiosta, missä oli Batisten täysikokoinen kuivashampoo, Mizonin kangasnaamio, Cutrinin Multispray ja Manna Kadarin kulmaväripaletti. Pitkäaikaistilaajat saivat tämän version, jonka minä sain. Kaksi Manna Kadarin tuotetta, joista toinen on ollut aikaisemminkin boxissa. Vähän hassua, kun tosiaan varmaan aika moni pitkäaikaistilaaja on sen jo saanut. Ei-pitkäaikaistilaajat saivat vain yhden Manna Kadarin, eli he saivat kulmapaletin sekä Batisten kuivashampoon ja Mizonin kangasnaamion. Pitkäaikaistilaajille kohdistettiin rahallisesti arvokkaampi boxi, mutta ei-pitkäaikaistilaajat saivat enemmän tuotteita. Cutrinin tuote sitten ilmeisesti vaihteli tai sitten Multispray oli ei-pitkäaikaistilaajilla ja pitkäaikaistilaajilla tämä hiuskiinne. Minulle osunut versio boxista oli arvoltaan noin 40 euroa. Tuotteet olivat hyvänkokoisia. Ainoastaan tuoksu oli näyte, kun muut olivat matkakokoisia tai täysikokoinen/lähes täysikokoinen, kuten Manna Kadarin primeri, joka on täysikokoisena 3 grammaa ja tämä boxista tullut on 2 grammaa.

Odotin joulukuun boxilta jotain siistimpää. Aikaisempina vuosina joulukuu on ollut selkeästi paras. Tänä vuonna sisältö on pitkäaikaistilaajilla vähän oudosti valittu. Makuasioita, mutta minä pidän enemmän ei-pitkäaikaistilaajien boxista. Molemmat versiot olisivat kivoja johonkin muuhun ajankohtaan. Kun odotukset joulukuuta kohtaan olivat korkeammalla, jäi fiilis laimeaksi. Odotin enemmän. Mutta ihailen boxin värimaailmaa, joka kyllä kieltämättä tekee kuvissa tästä kokonaisuudesta todella kauniin.

Nyt onkin ihan loistava hetki katsoa vuoden 2018 kaikkien Bette Boxien sisältöihin!

TAMMIKUU 2018

Tämä vuosi alkoi aika täyteläisellä ja monipuolisella boxilla. Tästä linkistä pääset postaukseen lukemaan tarkemmin sisällöistä.

HELMIKUU 2018

Helmikuun Bette Box oli ihana! En muista mitä silloin sanoin, mutta näin jälkikäteen tykkäsin sisällöstä. Tästä linkistä pääset tutkimaan tarkemmin helmikuun boxin sisältöä.

MAALISKUU 2018

Näköjään maaliskuu näyttää vähän erikoiselta. Muistankin, että en ihan hihkunut tästä boxista, mutta mukana oli kivojakin juttuja. Lue sisällöstä lisää täältä löytyvästä postauksesta.

HUHTIKUU 2018

Huhtikuun Bette Box oli kiinnostava. Erityisesti tuo Mossan kasvoöljy oli highlight. Ihan mielettömän hyvä kasvoöljy! Täältä löydät lisää huhtikuun boxin sisällöstä.

TOUKOKUU 2018

Toukokuussa valmistauduttiin kesään. Boxissa oli kivoja tuotteita. Hiuslenkit eivät mielestäni auttaneet hyttysiin. Nuo Muumi-hiuslenkit olivat jollain hyttysiä karkottavalla tuoksulla käsitelty. Lue lisää toukokuun boxista!

KESÄKUU 2018

Kesäkuun ensimmäinen boxi oli todella kiva! Sisällössä oli tarpeellista ja uuttakin kokeiltavaa. Lue kesäkuun Bette Boxin sisällöstä tarkemmin täältä löytyvästä postauksesta.

HEINÄKUU 2018

Heinäkuu oli myös todella kiva boxi. Toki dödö kahdesta peräkkäisestä boxista tuntui hassulle, mutta muuten sisältö oli heinäkuussakin todella kiva. Täältä löydät postaukseni heinäkuun Bette Boxista.

ELOKUU 2018

Elokuun boxi ei muistaakseni ollut minun mielestä parasta antia. Sisällössä oli kivojakin juttuja, mutta ei parhaimpia kokonaisuuksia. Lue lisää elokuun Bette Boxista!

SYYSKUU 2018

Syksyn ensimmäinen Bette Box oli todella kiva ja monipuolinen. Meikkituotteita oli jopa kolme. Dödö oli jälleen mukana boxin sisällössä. Syyskuun Bette Boxista voit lukea lisää täältä!

LOKAKUU 2018

Myös lokakuun Bette Box oli kiva, vaikka kaikki sisällöstä ei osunutkaan minulle. Näistä tuotteista olen avannut kaikki, paitsi o.b.:t, mutta ne ovat hätävarana. Tosin toivon, että kohta en enää ikinä tarvitse mitään suojia. Lokakuun boxista pääset lukemaan täällä.

MARRASKUU 2018

Viime kuun Bette Box oli juhlava. Todella hyvä sisältö, jota kyllä kehuin. Lue täältä marraskuun Bette Boxista!

JOULUKUU 2018

Ja sitten vielä tämän vuoden viimeinen Bette Box. Vai mitä? Ei ollenkaan huono boxi, jos ei olisi joulukuun odotukset. Kun odotukset ovat olleet kovat, oli tämä vuosi vähän pettymys.

Tässä vielä linkit aikaisempien vuosien joulukuun boxeihin:

2013
2014
2015
2016
2017

Nyt kun katsoin historiaan, huomasin, että 2-3 viimeisintä vuotta olivat hienoimmat joulukuussa.

Luin, että Bette Box uudistuu ensi vuonna. Jos käsitin oikein, on luvassa uusi ilme ja uusia brändejä. Näin kurkkasin Betten Facebookista:

”Tammikuun uuden ilmeen saaneessa Bettessä on luvassa huikea kattaus upeita brändejä. Mukana uusia brändejä ja muutama tilaajien suosikki, mm. suuren suosion elokuun boxissa saavuttanut Love Beauty and Planet.

Boxeista löytyy jälleen mm. meikkituote, helliviä hiustuotteita sekä ihonhoitotuotteita.”

Mikä Bette Box oli sinusta mieleisin vuonna 2018?

Minä tykkäsin marraskuusta, lokakuusta, syyskuusta, heinäkuusta, kesäkuusta ja huhtikuusta eniten.

P.s. Olethan osallistunut Glitz & Glamin AdventtiSUNNUNTAIkalenterin arvontaan?

 

Jos haluat tammikuun Bette Boxin, toimi nopeasti! Koodilla LAHJATAMMI saat 4 euroa alennusta 3 kuukauden tilauksesta sekä tammikuun Bette Boxin, jonka esittelen täältä löytyvässä postauksessa. Tämä tarjous on voimassa niin kauan, kun tammikuun boxeja on jäljellä. Siksi kannattaa olla nopea!

Jos missasit tuon tarjouksen tai et tarvitse tammikuun boxia, hyödynnä halutessasi tämä toinen koodi. Koodilla HELMIBETTE saat 20% alennusta valitsemastasi tilauksesta. Koodilla saat alennuksen 1 kuukauden, 3 kuukauden tai 6+1 kuukauden tilauksesta.

LISÄYS: Koodilla YSTÄVÄLLE, voit tilata ystävälle, äidille, siskolle, tyttärelle tai muulle tärkeälle läheisellesi helmikuun ystävänpäiväboxin.

 

Lue myös

X