Glitz & Glam

Heinäkuun LivBox

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Saapuihan se minunkin LivBoxini tänne Kouvolaan. 🙂

Heinäkuun väriteemana oli pirteä keltainen.

Sisällön teemana oli jo LivBoxin etukäteen paljastama hiukset. Hihii! Odotin innoissani, että mitä hiustuotteita saankaan boxistani.

Keltaisen silkkipaperin alta paljastui Glitterin hiusvinkkilehtinen. Minulla näitä olikin jo kaksi kappaletta, joten tälle ei ollut käyttöä. Sujautampa kirjasen joskus jonkun tuttuni pakettiin.

Boxin sisältö tällä kertaa…

Schwarzkopf Professional Bonacure Fibre Force -tehohoito

Jee! Näille löytyy aina käyttöä! Mitä pidemmät ja käsitellymmät hiukset tai luonnonkiharaiset, niin sitä enemmän silottavuutta tarvitaan. Tehohoidoissa on yleensä paljon silottavia silikoneja ja sähköisyyttä poistavia ainesosia. Käytän omille hiuksilleni lähes aina tavallisen hoitoaineen sijaan tälläisiä tehohoitoja ja hiusnaamioita.

Sunsilk Pro Heat -lämpösuoja ja kiiltosuihke

Lämpösuojatuotteita, että myös kiiltosuihkeita löytyy laatikoistani monenlaisia, joten tämä ei ehkä ollut juuri minulle se kaikkein kiinnostavin tuote. Kuitenkin uskon vahvasti, että monille muille on. Toisaalta ihan kiva olisi kokeilla markettimerkin lämpösuojasuihketta, kun kokemusta on vain ammattilaismerkkien tuotteista. Näitä lämpösuojatuotteita ei ole vielä kovinkaan kauaa saanut markettimerkkien tuotelinjoista.

Huomaatteko muuten, että kuvaan on tullut kaksi enkelipalloa? 😉 Todellisuudessa nämä enkelipallot ovat pölyä kameran linssissä ja tulivat esiin, kun kuvasin vastavaloon.

Herbina Tuuheuttava kuivashampoo

Olin iloinen tästä Herbinan kuivashampoosta, vaikka minulla tälläinen on jo ollutkin. Minun yksi lemppareitani, koska Herbinan kuivashampoo tuoksuu hyvälle. Lisäksi Herbinan kuivashampoossa on mukavan kevyt pito. Ei kaikkein paras rasvoittuneelle hiukselle ”puhdistamaan”, mutta ajaa asiansa. Käytin Herbinan kuivashampoota puhtaisiinkin hiuksiin antamaan käsiteltävyyttä, nostamaan tyveä ja antamaan kampauksiin volyymiä ja ilmavuutta. Hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan. Minä tykkään!

Glitter -kampausvälineitä

Glitterin kampausvihkosen lisäksi boxista löytyi valkki (toiset puhuvat donitsista) ja koristepinnejä tai oikeastaan hengettömiä timanttikoristein. Väriltään valkki on sopivampi vaaleahiuksisille, mutta toimii kyllä tummemmassakin kampauksessa, kunhan peittää hiuksilla valkin huolellisesti. Minulta löytyy musta ja vaaleanruskea valkki. Vaaleanruskea on jo lähes 10 vuotta vanha ja musta on about vuosi sitten Glitteristä ostettu. Hieman kurkkasin LivBoxin Facebook -sivuilta nillitystä valkin väristä. Tähän kommentoin vain täällä omassa blogissani, että tuota vaaleaa valkkia voi käyttää tummahiuksinenkin, eli ei nyt roskiin kannata sen vuoksi heittää! Ei se valkki sieltä muutenkaan saa näkyä. 😉 Mutta tietysti tummanruskea tai musta valkki helpottaa sitä valkin piilottamista. Olen mustahiuksisena käyttänyt sitä melkein 10 vuotta vanhaa vaaleanruskeaa valkkiani ja hyvin sain jo tuolloin piilotettua valkin nutturaani.

Blingbling! Kauniita timanttikoristeita, jotka on erittäin helppo laittaa kampaukseen. Vinkiksi kesän morsiamille, että tälläisillä timanteilla (tai helmillä) saadaan kampauksestasi astetta juhlavampi ja näyttävämpi.

Carmex Cherry Lipbalm 

Boxista löytyi yksi tuote, joka ei ole hiustuote. Carmex Cherry -huulivoide. En avannut purkkia, enkä avaa. En ole huulivoiteiden suurkuluttaja ja olenkin juuri saanut viime boxista Clarinsin sävyllisen huulivoiteen ja blogin kautta Vitaliksen Lip Lover -voiteita, joten niistä riittää piiiitkäksi aikaa. Annan Carmexin jollekin, jossa pääsee käyttöön.

Ilmeisesti tämän kuun LivBox oli identtinen kaikilla. En ainakaan ole törmännyt missään puheisiin, että boxien sisällöissä olisi ollut vaihtelevuuksia. Toisaaltaan ihan kiva ja toisaalta hieman harmitti, kun olen jo tottunut joka kuukausi näihin aikoihin katselemaan, että kuka sai mitäkin omasta boxistaan? 😀 ”Köyhällä on halvat huvit”.

Mielipiteeni boxin sisällöstä? Ei ehkä minulle niitä kaikkein kiintoisimpia tuotteita, koska olen monia tämän kuun tuotteita käyttänyt aikaisemminkin, mutta… en yleensä arvostele lähtökohtaisesti niin, että mikä minua miellyttää tai on juuri minulle tarpeellinen. Lyhyt hiuksiselle heinäkuun boxi on melko tarpeeton, mutta polkkamittaisesta pitkätukkaisiin boxista varmasti löytyy käyttöön tuotteita. Kuivashampoon kätevyys ei ole kaikille tuttua ja siksi todella hyvä tuote boxin sisältöön. Lämpösuojasuihke myöskin. Glitterin valkki ja koristeelliset pinnit ovat pelastuksia, jos on kiire, eikä osaa tehdä hiuksilleen juuri mitään. Näytekokoinen tehohoito on myös hyvä. Lyhyempi hiuksisille riittää pitkäksi aikaa, kun taas pitkähiuksiset voivat tykätessään ostaa sitten täysikokoisena. Huulivoide tuntuu hieman boxin täyteaineelta, mutta aika moni on huulirasva-addikti, joten varmasti käyttäjiä löytyy. Kaiken kaikkiaan taas ihan kiva boxi ja paljon kivoja tuotteita tilaajilleen. Täytyy kuitenkin muistaa, että kaikki LivBoxin tilaajat eivät ole kosmetiikkabloggaajia tai kosmetiikkablogeja lukevia. Tilaajista varmasti löytyy niitä, jotka eivät ole samanlaisia kuin me kosmetiikka-addiktit. Heille moni tuote on aivan uusi tuttavuus tai eivät ole koskaan kuulleetkaan mistään valkeista tai kuivashampoista.

Huomisessa postauksessa minulla on teille tutorial ja vinkkejä tämän heinäkuun LivBoxin tuotteiden käyttöön.

Mitäs muuten piditte heinäkuun LivBoxin sisällöstä? Onko tänä perjantaina bilekampaus uudenlainen?

X