Ihonhoito

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint

28.11.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu PR-toimistolta

Lumenelta syntyy niin nopealla tahdilla uutuuksia, että en meinaa pysyä perässä. Tänään esittelen uutuustuotteen, johon sytyin välittömästi. Tässä vinkiksi kaikille, jotka kaipaavat talviajalle kosteuttavaa meikkivoidetta.

Muistatte varmasti Lumenen sävyseerumin parin vuoden takaa? Ihoa hoitava ja kosteuttava seerumi, jossa on pigmenttejä. Kevyempi kuin kevein meikkivoide. Nyt Lumene on tehnyt sävyllisen päivävoiteen. Tiedän, että tässä kohtaa herää kysymys, että miksi? Sävylliset päivävoiteet jakavat mielipiteitä. En ole sävyllisten päivävoiteiden suurin ystävä, sillä niistä ei ole löytynyt omalle iholleni sopivaa koostumusta, eikä riittävää peittävyyttä. Paitsi nyt!

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on jotain sellaista, mitä en ole aikaisemmin kokeillut. Kyseessä on sävyvoide, jossa on yhdistetty meikkivoiteen ja kosteusvoiteen parhaimmat puolet.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on pakattu huurrelasiseen purkkiin. Epäkäytännöllistä? Kyllä! Esteettinen ja arvokkaamman tuntuinen? Kyllä! Eli en kyllä voi sanoa purkkia parhaimmaksi pakkaustavaksi, mutta esteettisempi ja luksusmaisempi se kyllä on.

Keveä, geelimäinen koostumus tuntuu välittömästi kosteuttavalta iholla. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint sisältää mm. pohjoisen lähdevettä ja levää. INCI-listan mukaan sävyvoiteessa on koivunmahlaakin.

Kosteuttava ja iholle sulautuva koostumus saa ihon hehkumaan kauniisti. Aika kaunis ja kuulas hehku, vai mitä?

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint löytyy kolmessa sävyvaihtoehdossa. Minulla on nyt käytössä vaalein eli Universal Light. Tummempi Universal Medium on varmaan sopiva kesäaikana. Light on vielä vähän turhan vaalea, mutta läpikuultavuutensa vuoksi se menee kuitenkin. Kolmas sävyvaihtoehto on tummin eli Universal Dark. Aika vaalealta Dark kuitenkin vaikuttaa.

Olen aivan hullaantunut tähän Lumenen sävyvoiteeseen. Tämä on minun juttuni! Sävyseerumi oli joo kiva, mutta liian läpikuultava sitten kuitenkin omalle iholleni.

Haluan vielä näyttää, miltä Lumenen sävyvoide näyttää kasvoillani. Tässä kasvoni ennen Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint -sävyvoidetta.

Lumenen sävyvoiteen voi levittää sormin. Se on keveä ja sulautuu kasvoille kuin päivävoide. Sävyvoidetta voi kerrostaa, jos kaipaa lisäpeittävyyttä. Erityisesti poskipäille, nenälle ja leualle kannattaa kerrostaa ihan senkin vuoksi, että niistä meikkipohja yleensä kuluu helpommin. Usein syynä ihan käsillä poskiin ja leukaan nojailu ja nenän hierominen tai niistäminen.

Olen kuitenkin huomannut, että hieman kauniimman ja paremman lopputuloksen saa, kun levitän sävyvoiteen siveltimen avulla. Kokeilin kostutettua meikkisientä. Se ei toimi mielestäni. Vaikka niin vannon beautyblenderin ja muiden vastaavien nimeen, tämän tuotteen kohdalla ne kannattaa unohtaa. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on niin keveä, kosteuttava ja kuultava, että meikkisieni imee sävyvoidetta itseensä. Lopptulos on liian läpikuultava. Tuntuu, että iholle ei jää sävyvoidetta, vaan ne imeytyy meikkisieneen. Siksi sormet tai sivellin. Suosittelen tällaista tasapäistä (flat) sivellintä. Litteä, pensselimäinen toimii kyllä, mutta sillä ei saa Lumenen sävyvoidetta pyöriteltyä ihoon.

Lopputulos on ihana! Harmi kun studiovalaistuksessa ei tule esiin se luonnollinen hehku, mikä taas luonnonvalossa kuvattuna näkyisi paremmin. Kuten näkyy, peittävyyttä tulee yllättävän paljon. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint häivyttää ihohuokosia, tasoittaa ihon pintaa ja sävyeroja sekä antaa iholle kauniin hehkun. Täydellistä peittävyyttä Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint ei pysty antamaan, mutta jonkun verran kuitenkin. Nenänpielessä näkyvä verisuoni ei tällä tuotteella peity, mutta moni muu punoittava kohta kasvoilta on piilossa tai häivytetty.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint yllätti ihan täysin. Ihanan huomaamaton ja miellyttävä kasvoilla. Luulin tätä Lumenen uutta sävyvoidetta rasvaiseksi. Kuvittelin, että se ei peitä mitään, mutta pyörii vaan nenän päällä, eikä tartu sille alueelle ollenkaan. Tällaisia kokemuksia minulla on aikaisemmin ollut sävyllisistä päivävoiteista. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on ihanan raikas ja kosteuttava. Peittävyys on sen verran hyvä, että tämä tuote on ollut arkikäytössäni. Ei pelkästään pikameikkituotteena, vaan ihan koko päivän kestoa vaativiin tilanteisiin.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on todella hyvä myös silmänympärysiholle. Yläluomella se tuntuu kerääntyvän hyvin nopeasti luomivakoon, mutta jos luomivärillä kiinnittää sävyvoiteen, pysyy se mukavasti paikoillaan yläluomellakin – ilman silmämeikinpohjustajaa! Alaluomella aivan mahtava, sillä tuote kosteuttaa ja silottaa kivasti ihoa sekä häivyttää tummuutta. Sopii kivasti peitevärin alle käytettäväksi myös.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on ihana yhdistelmä meikkivoiteesta ja päivävoiteesta. Se sopii loistavasti yksinään käytettäväksi tai pohjustajana. Esimerkiksi mineraali- tai meikkipuuterin alle, mutta myös meikkivoiteen alle.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on ihanteellinen kuivalle ja normaalille iholle, mutta sopii todella hyvin minun sekaiholleni, jonka rasvoittuminen on taas rauhoittunut. Voi sopia rasvoittuvallekin iholle, mutta toki vähän riippuu siitä, kuinka rasvoittuva iho on. Minulla on ollut keveää kasvoöljyä Lumenen sävyvoiteen alla, eikä se ole haitannut tuotteen kestävyyttä näin loppusyksyn ja alkutalven kynnyksellä.

Hinnaltaan Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on 34,90 € / 30 ml. Myyntipaikkoja ovat monet tavaratalot, marketit, päivittäistavarakaupat, kosmetiikkaliikkeet sekä kosmetiikkaverkkokaupat, kuten Eleven*, Nordicfeel*, Kicks* jne.

Pidän enemmän tästä Lumenen sävyvoiteesta kuin sävyseerumista. Oletko sinä kokeillut molempia? Olisi kiva kuulla sinun kokemuksesi.

Muistutuksena ja tiedotuksena:

Sunnuntaina alkaa Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenteri!

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Seerumi ei tosiaan peitä. Se vain tasoittaa, mutta saa sillä kevyttä peittävyyttä kerrostamalla eniten peittoa vaativille kohdille. Tämä sävyvoide on kirkkaasti parempi. Olisi ilman parempaa peittävyyttäkin. 🙂

Kommentit

Kokemuksia on molemmista ja voi että mä rakastan tätä voideversiota 🙂 Ihan mielettömän hyvä! Seerumi on ihan ookoo. Mulla on hyvä iho, ei näppyjä tai juurikaan värieroja, joten en kaipaa niinkään peittävyyttä. Seerumi kuitenkin korosti huokosia. Voide ei, enkä edes laita primeria alle. Miinukset pakkauksesta ja hinnasta. En vaan pääse mukaan ajatukseen Lumenesta semiselektiivisenä merkkinä 🙂 Vai mikskä sitä nyt kutsuis..
Vielä kun Lumene sais tehtyä muusta värikosmetiikastaan parempaa. Siis paremmat pigmentit! Ihanat sävyt meille suomalaisille olmeille, mutta kun väriä ei tartu ni ei tartu.

Hei, totta! Se seerumi ei häivyttänyt ihohuokosia. Jos huolimattomasti laitoin, se tosiaan saattoi joskus vähän korostaa huokosia. Nyt kun sanoit, niin muistui mieleen. Tämä voide kivasti häivyttää niitä.

Jep, menee vielä pitkään, että me suomalaiset voimme mieltää Lumenen hintavana brändinä. Semiselektiiviseksi Lumene on jo vuosia halunnut. Nyt vasta se muutos tehtiin. Toki, onhan hintojen nousun myötä noussut muutakin Lumenessa. Minusta ainakin ihonhoidon taso on upealla levelillä. Värikosmetiikka sitten taas… noh, siellä on helmensä, mutta ei kaikki yhtä vakuuttavaa kuin ihonhoito.

Huomenta vaan! Mulla on just tuota mähmää naamassa (ai kuinka kauniisti osaankaan kuvailla..😂) sävyssä medium. Aivan ihana käyttää, kun iho on paremmassa kunnossa peittävyytensä puolesta ja koska talvella iho pintakuivuu on tämä loistava myös siinä mielessä. Ei jää kuiviinkohtiin tms. Pidän paljon enemmän kuin seerumista, voi johtua siitäkin että seerumi on liian keltainen ihon sävyyni…Pitää koittaa mixailla muiden väärän väristen kanssa, jos vielä sais käytettyä. Mutta samaa mieltä kanssasi, ennennäkemätöntä 😍!

Joo, se seerumi on kiva, mutta kyllä tämä sävyvoide on se mun juttu. Sävyllisiä päivävoiteita on tullut testattua, mutta tämä on aivan omalla levelillä. ❤😍

Olen käyttänyt molempia, tosin tätä purkkiskintinttiä mulla ei ole ainakaan vielä ostettuna purkkia, olen testannut vaan muutaman kerran. En siis ole vielä kunnolla pystynyt muodostamaan mielipidettä, mutta tämänhetkiset tuntemukset sanoo että seerumimeikki on mulle sopivampi.

Vähän tuo purkkimuoto ja sen hinta hidastaa lunastamista, tulispa vaikka joulukuun Bettessä 😉

Ja sitten mun omiin mieltymyksiin olis jees jos vielä olis hyvä suojakerroin, sitä mä kaipaan siihen seerumiinkin. Jotenkin mulla syö näitten kevyitten meikkien ideaa, että täytyy vielä alle lotrata aineita. Ei sitten ole enää kovin nopeaa. Nimittäin kyllä mä sen seerumimeikinkin alle laitan myös jotain kosteuttavaa ja sitten sen suojakertoimen. Ideaali olis mulle sellainen tuote, jossa olis fysikaalinen suojakerroin, paljon kosteutusta ja vain hiukan peittävyyttä, että sitä sitten vois laittaa niin paljon että sen suojakertoimen myös saa. Tietty jotkut on sitä mieltä että ei täällä Suomessa talvella mitään kertoimia tarvitse, mutta mä kun en ole siitä varma, niin mieluummin suojaan yleensä.

Tuubi olisi ihanteellinen. 🙂 Minä tässä mietin, että oliskohan joulukuun Bettessä tää? Olisi niin siistii! Tuo 30 ml ei periaatteessa ole pitkäaikainen määrä. Minulla sitä kuluu saman verran kun kosteus- ja meikkivoidetta yhteensä.

Tuo suojakerroin olisi kyllä huippu! Näin pimeänä aikana ei kieltämättä tule mietittyä sitä. Sitten helmikuussa se on taas mielessä. Kyllä talvella suojakertoimet hyväksi olisi, jos aurinko paistaa, mutta tällaiset marraskuut eivät välttämättä vaadi suojakertoimia. Talvihangilla hiihtäjät saattavat polttaa nenänsä, joten ei turha se suojakerroin.

Olen muistaakseni kokeillut seerumiversiota, mutta ei jäänyt kummempaa mielikuvaa. Tämä sen sijaan on parhaillaan ainut meikkipohjatuote ollessani reissussa ja hyvin pärjään. Uskon, että tulen tätä käyttämään tänä talvena juuri kosteuttavan ominaisuuden vuoksi muulloinkin. Kuultavat meikkipohjat ovat muutenkin löytäneet tiensä meikkipussiini, ikä vaikuttaa valintoihin selvästi. 🙂

Kiva, että sinäkin olet tykännyt ja vaikuttaa siltä, että sinullakin osui ja upposi. 🙂 Tämä on kyllä ihan ässä! Kerrankin kosteuttava ja raikas, mutta silti oikeasti vähän peittävä ja iholle tarttuva sävyvoide. Tällaisia innovaatioita lisää! Tälläkin hetkellä Lumenen sävyvoide kasvoilla. 🙂

Mulla on tää, en voinut vastustaa tätä vaikka yritänkin suosia luonnollisempia vaihtoehtoja. Onneksi en vastustanut sillä tämä on IHANA! Tykkään tästä sävyseerumia enemmän. Mun täytyy kokeilla vielä levitykseen tasapäistä sivellintä, vielä on hakusessa toimivin pohjustuskombo tän alle. Öljy ei toiminut, vaan silloin tää jäi pyörimään iholle omituisesti. Eikä mun mielestä tän kanssa voi hoitonestettäkään oikeastaan kerrostaa, sekin aiheutti pyörimistä ^_^ Mutta yllätyin, että kuinka peittävä tää onkaan, mutta kuitenkin kevyt ja valoisa. Ihan mahtava tuote, ja luulen että juurikin meille + 30-vuotiaille tai sitten kuivaihoisille nuoremmille ^_^

Veikkaan, että sinulla ei öljy imeydy riittävästi iholle. Siksi jää pyörimään. Minulla toimii öljyn päälläkin, vaikka en olisi ikinä uskonut. Sävylliset päivävoiteet jäävät tosi usein pyörimään nenän päällä. Veikkaan syyksy ihoni omaa rasvaa. Tämä Lumene ei jää minulla, vaikka alla olisi öljy. Siksi mietin sinun kohdalla sitä mahdollisuutta, että öljy ei ole riittävän hyvin imeytynyt ihollesi. Eli käyttämäsi ihonhoitotuotteet eivät ole vielä imeytyneet kunnolla ihollesi. 🙂

Mun täytyy kokeilla vielä jonkun toisen öljyn kanssa, tai sitten jättää esim. öljyn alle tuleva seerumi pois 😀 Mutta tosiaankin, ehkä se nyt kokeilemani öljy tekee ihon pinnalle kalvon tai ei tosiaankaan imeydy ihoon kunnolla..odottelen kyllä hyvän tovin, ennen kuin levitän ihonhoitotuotteiden jälkeen tuon Lumenen sävyvoiteen. Joskus meikkivoiteiden kanssa joutuu hakemaan sopivia yhdistelmiä, mulla oli syksyllä mennä hermot yhteen meikkivoiteeseen, kun se ei meinannut niin millään asettua kasvoille. Totesinkin sen kanssa parhaimmaksi mahdollisimman ohuen seerumin, sekään ei asettunut jos iholla oli ”liikaa” tuotteita. Eli ehkä se on niin, että ne kaikki tuotteet eivät imeydy niin hyvin, kuin olisi kuvitellut!

Minulla harvoin on tuota ongelmaa, mutta joskus tosiaan liiallinen kerrostus nenällä ja se ettei iho enää vastaanota enempää, on aiheuttanut meikkituotteen pyörimistä. Ongelma-alueeni on ollut vain nenä. On tää kanssa tasapainoilua välillä. 😀 Milloin liikaa ja milloin liian vähän. 😀

Nyt alkoi kiinnostamaan oikein tosissaan. Kokeilin muutaman näytepussin sävyttävää seerumia,mutta en oikein syttynyt. Lumenelta on kyllä tullut ihania uutuuksia, itse olen ihan myyty Lähde sarjalle!

Kokeile ihmeessä tämä! Seerumi on ihan kiva, mutta en kokenut sitä näin hyväksi ja hyödylliseksi. Seerumi oli kiva meikin alla, mutta yksinään liian keveä minulle. Kaipaan vähän enemmän peittävyyttä.

Lähde-sarjan kosteusseerumi ❤ Ihan ässä!

Lancomella on keväällä markkinoille tullut loistava samantyyppinen tuote nimeltään Skin Feels Good. Se on kosteusvoide, värivoide, valovoide, aurinkovoide (spf 23). On pumpputuubissa ja aivan ihana. Minulla on sävy 010 Porshlain. Taputtelen alle hoitonesteen ja seerumin ja sitten tämä meikiksi. Jo toinen tai oikestaan kolmas tuubi menossa, sillä sekoitin tähän vaaleaan kesällä hieman tummempaa sävyä. Lisänä käytän Clarinsin voidemaista poskipunaa – puuteria en tarvitse.

Kuulostaa ihanalta! 😍

Täältä peukku Lancomen Skin Feels Good’ille! Kesällä käytin yksistään, nyt olen sekoittanut sitä Guerlainen Aqua Nude’en, joka oli liian hätiköity ostos. Lancomen meikkivoide tuo siihen lisää hehkua ja ohentaa koostumusta.
Lumenen seerumi meikkivoide toimii meikkipuuterin kanssa.
Geelimäinen kosteusvoide ei toimi ihollani, se ei taida imeytyä ja siksi se murustuu meikkivoiteen kanssa.

Mä olen myös ihastunut tähän! Sävyseerumista tykkään myös, mutta tämä tuo juuri sitä peittävyyttäkin, mitä seerumilla ei saa. Olen ollut tosi yllättynyt siitä, miten pitkäkestoisen meikin tällä saa. Universal Light on mulle varsin passeli sävy. Jos jotain saisi muuttaa, niin toivoisin jonkinlaista suojakerrointa, mutten tiedä, muuttaisiko se sitten liikaa tuotteen koostumusta. Pakko muuten hehkuttaa myös saman sarjan peitevoidetta. Yleensä en ole ollenkaan ”concealer”-ihmisiä, mutta tätä olen jaksanut käyttää päivittäin pieniin ihovirheisiin.

Kiitos vinkistä! Pakko testata tuo peitevoidekin! 😍

Lumene puskee koko ajan lisää meiikkipohjia jotka on vain sävyttäviä. Ei peitä mitään ja kaikki hyvin samanoloisia. Ainakin 4-5 erilaista? Uusi CC-voide oli ihan susipaska. Mulla on sävyseerumi, tuli Betteboxista. Yritin kokeilla muutaman kerran, mutten tajua ollenkaan. Enkä tätä voidettakaan pari pussukkaa testanneena. Punakka nahka ei peity. Eli vapaapäivänä olen mieluummin naturellina kun se on sama tämän kanssa, punakka naturel ☹️. Lumenelta saisi vaihteeksi tulla peittävää tavaraa.

Minustakin tää on parempi kuin seerumi, joka ei peitä yhtään. Seerumissa lisänä se kuulto/shimmer …jos yhtään yritti kerrostaa, ne epätasaisen väriset kohdat oli yhä kirjavia mutta hohtivat vaan enemmän 🙂 Tässä ei minusta ole samaa kiiltoa ja peittoa enemmän.

Seerumi ei tosiaan peitä. Se vain tasoittaa, mutta saa sillä kevyttä peittävyyttä kerrostamalla eniten peittoa vaativille kohdille. Tämä sävyvoide on kirkkaasti parempi. Olisi ilman parempaa peittävyyttäkin. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *