Glitz & Glam

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä Tuote saatu PR-toimistolta

Lumenelta syntyy niin nopealla tahdilla uutuuksia, että en meinaa pysyä perässä. Tänään esittelen uutuustuotteen, johon sytyin välittömästi. Tässä vinkiksi kaikille, jotka kaipaavat talviajalle kosteuttavaa meikkivoidetta.

Muistatte varmasti Lumenen sävyseerumin parin vuoden takaa? Ihoa hoitava ja kosteuttava seerumi, jossa on pigmenttejä. Kevyempi kuin kevein meikkivoide. Nyt Lumene on tehnyt sävyllisen päivävoiteen. Tiedän, että tässä kohtaa herää kysymys, että miksi? Sävylliset päivävoiteet jakavat mielipiteitä. En ole sävyllisten päivävoiteiden suurin ystävä, sillä niistä ei ole löytynyt omalle iholleni sopivaa koostumusta, eikä riittävää peittävyyttä. Paitsi nyt!

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on jotain sellaista, mitä en ole aikaisemmin kokeillut. Kyseessä on sävyvoide, jossa on yhdistetty meikkivoiteen ja kosteusvoiteen parhaimmat puolet.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on pakattu huurrelasiseen purkkiin. Epäkäytännöllistä? Kyllä! Esteettinen ja arvokkaamman tuntuinen? Kyllä! Eli en kyllä voi sanoa purkkia parhaimmaksi pakkaustavaksi, mutta esteettisempi ja luksusmaisempi se kyllä on.

Keveä, geelimäinen koostumus tuntuu välittömästi kosteuttavalta iholla. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint sisältää mm. pohjoisen lähdevettä ja levää. INCI-listan mukaan sävyvoiteessa on koivunmahlaakin.

Kosteuttava ja iholle sulautuva koostumus saa ihon hehkumaan kauniisti. Aika kaunis ja kuulas hehku, vai mitä?

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint löytyy kolmessa sävyvaihtoehdossa. Minulla on nyt käytössä vaalein eli Universal Light. Tummempi Universal Medium on varmaan sopiva kesäaikana. Light on vielä vähän turhan vaalea, mutta läpikuultavuutensa vuoksi se menee kuitenkin. Kolmas sävyvaihtoehto on tummin eli Universal Dark. Aika vaalealta Dark kuitenkin vaikuttaa.

Olen aivan hullaantunut tähän Lumenen sävyvoiteeseen. Tämä on minun juttuni! Sävyseerumi oli joo kiva, mutta liian läpikuultava sitten kuitenkin omalle iholleni.

Haluan vielä näyttää, miltä Lumenen sävyvoide näyttää kasvoillani. Tässä kasvoni ennen Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint -sävyvoidetta.

Lumenen sävyvoiteen voi levittää sormin. Se on keveä ja sulautuu kasvoille kuin päivävoide. Sävyvoidetta voi kerrostaa, jos kaipaa lisäpeittävyyttä. Erityisesti poskipäille, nenälle ja leualle kannattaa kerrostaa ihan senkin vuoksi, että niistä meikkipohja yleensä kuluu helpommin. Usein syynä ihan käsillä poskiin ja leukaan nojailu ja nenän hierominen tai niistäminen.

Olen kuitenkin huomannut, että hieman kauniimman ja paremman lopputuloksen saa, kun levitän sävyvoiteen siveltimen avulla. Kokeilin kostutettua meikkisientä. Se ei toimi mielestäni. Vaikka niin vannon beautyblenderin ja muiden vastaavien nimeen, tämän tuotteen kohdalla ne kannattaa unohtaa. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on niin keveä, kosteuttava ja kuultava, että meikkisieni imee sävyvoidetta itseensä. Lopptulos on liian läpikuultava. Tuntuu, että iholle ei jää sävyvoidetta, vaan ne imeytyy meikkisieneen. Siksi sormet tai sivellin. Suosittelen tällaista tasapäistä (flat) sivellintä. Litteä, pensselimäinen toimii kyllä, mutta sillä ei saa Lumenen sävyvoidetta pyöriteltyä ihoon.

Lopputulos on ihana! Harmi kun studiovalaistuksessa ei tule esiin se luonnollinen hehku, mikä taas luonnonvalossa kuvattuna näkyisi paremmin. Kuten näkyy, peittävyyttä tulee yllättävän paljon. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint häivyttää ihohuokosia, tasoittaa ihon pintaa ja sävyeroja sekä antaa iholle kauniin hehkun. Täydellistä peittävyyttä Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint ei pysty antamaan, mutta jonkun verran kuitenkin. Nenänpielessä näkyvä verisuoni ei tällä tuotteella peity, mutta moni muu punoittava kohta kasvoilta on piilossa tai häivytetty.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint yllätti ihan täysin. Ihanan huomaamaton ja miellyttävä kasvoilla. Luulin tätä Lumenen uutta sävyvoidetta rasvaiseksi. Kuvittelin, että se ei peitä mitään, mutta pyörii vaan nenän päällä, eikä tartu sille alueelle ollenkaan. Tällaisia kokemuksia minulla on aikaisemmin ollut sävyllisistä päivävoiteista. Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on ihanan raikas ja kosteuttava. Peittävyys on sen verran hyvä, että tämä tuote on ollut arkikäytössäni. Ei pelkästään pikameikkituotteena, vaan ihan koko päivän kestoa vaativiin tilanteisiin.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on todella hyvä myös silmänympärysiholle. Yläluomella se tuntuu kerääntyvän hyvin nopeasti luomivakoon, mutta jos luomivärillä kiinnittää sävyvoiteen, pysyy se mukavasti paikoillaan yläluomellakin – ilman silmämeikinpohjustajaa! Alaluomella aivan mahtava, sillä tuote kosteuttaa ja silottaa kivasti ihoa sekä häivyttää tummuutta. Sopii kivasti peitevärin alle käytettäväksi myös.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on ihana yhdistelmä meikkivoiteesta ja päivävoiteesta. Se sopii loistavasti yksinään käytettäväksi tai pohjustajana. Esimerkiksi mineraali- tai meikkipuuterin alle, mutta myös meikkivoiteen alle.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on ihanteellinen kuivalle ja normaalille iholle, mutta sopii todella hyvin minun sekaiholleni, jonka rasvoittuminen on taas rauhoittunut. Voi sopia rasvoittuvallekin iholle, mutta toki vähän riippuu siitä, kuinka rasvoittuva iho on. Minulla on ollut keveää kasvoöljyä Lumenen sävyvoiteen alla, eikä se ole haitannut tuotteen kestävyyttä näin loppusyksyn ja alkutalven kynnyksellä.

Hinnaltaan Lumene Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint on 34,90 € / 30 ml. Myyntipaikkoja ovat monet tavaratalot, marketit, päivittäistavarakaupat, kosmetiikkaliikkeet sekä kosmetiikkaverkkokaupat, kuten Hajuvesi.fi*, Lyko*, Eleven*, Nordicfeel*, Kicks* jne.

Pidän enemmän tästä Lumenen sävyvoiteesta kuin sävyseerumista. Oletko sinä kokeillut molempia? Olisi kiva kuulla sinun kokemuksesi.

Muistutuksena ja tiedotuksena:

Sunnuntaina alkaa Glitz & Glamin Adventtisunnuntaikalenteri!

 

X