Glitz & Glam

Hullut silmäripset? Esittelyssä theBalm Mad Lash

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä Tuote saatu Oletkaunis.filtä

Maskarat jäävät blogissani liian usein vähäiselle huomiolle. Maskara kun on kuitenkin valtaosalle se yksi tärkeimmistä meikkituotteista. Ehkä koen ripsivärien esittelyn vähän tylsäksi, vaikka itsekin niistä mielelläni luen kokemuksia.

Tänään haluan esitellä theBalm Mad Lash -maskaran, joka näyttäisi Googlen kuvahaun perusteella toimivan todella mahtavasti pitkille ja hennoille ripsille. Mutta minusta tämä maskara toimii kivasti myös minun lyhyemmille ja tanakoille silmäripsille.

Mad Lash -maskaran harja on hieman kaareva ja siinä on hyvin tiiviisti ”piikkimäisiä” harjaksia. Maskaraharja on synteettinen, joten sen piikkimäiset harjakset pureutuvat hyvin tiheämpienkin silmäripsien väleihin. Mutta huomaatteko erään seikan? Mad Lash -maskaran harja ei ole aivan täynnä maskaramassaa. Tämä on todella hyvä asia, kun halutaan reilusti nostetta. Liian märkä ja ”massainen” harja vain kimputtaa silmäripset ja kastelee ripset. Tällaisella harjaksella pääsee välittömästi kampaamaan ripsiin nostetta ja vähän volyymiakin.

Mad Lash ei ole volyymimaskara, vaikka toki hieman se silmäripsiin volyymiakin antaa. Mad Lash on enemmänkin pidentävä ja erotteleva maskara.

Kuvassa minulla on tekoripset, mutta enemmänkin kuvalla yritän havainnollistaa harjan kätevyyttä. Koska maskaraharja ei ole aivan märkä ja ”massainen”, se ei myöskään sotke niin herkästi silmäluomia. Vähemmän puhdisteltavaa maskaran harjaamisen jälkeen.

Mad Lash -maskara tekee jännät silmäripset. Ne ovat jäsennellyt, koska harjalla saa hyvin kampailtua ripsiä, mutta samalla minun ripsistä tulee myös hieman ”pörröiset”. Koska olen volyymimaskaroiden ystävä, kerrostan theBalm Mad Lash -maskaraa kolme kerrosta, jotta saan volyymiakin. Yksi kerros nostaa ripsiä ja antaa väriä, toinen kerros pidentää ja erottelee, kolmas antaa volyymin.

Ei minulla hullut ripset, mutta ihan kivat. Mitä olen kuvia somessa katsellut, niin tämä maskara tekee hulluimman muutoksen hentoisemmille silmäripsille, joissa on kuitenkin myös pituutta.

Kestävyydeltään Mad Lash on aika kelpo maskara vesiliukoiseksi maskaraksi. Ei mikään täydellisenä kaikissa ääriolosuhteissa kestävä, mutta ihan hyvin heinäkuun helteissä tuntui kestävän. Illalla toki tuhrua alkoi minulla ilmetä alaluomella.

Näissä theBalmin tuotteissa on aina niin hauskat kuvitukset pakkauksissa. TheBalmilla on useita maskaroita, mutta minulle on jäänyt jo vuosia sitten mieleen kummittelemaan Mad Lash -maskara. Sitä on jotkut kehuneet jo silloin, kun theBalmia ei oikein meinannut saada Suomeen.

Mad Lash -maskara on hinnaltaan samaa luokkaa kuin markettien hintavimmat maskarat. Taitaa olla jopa edullisempikin kuin markettien kalleimmat. Oletkaunis.fillä tämä erotteleva ja pidentävä, Mad Lash -maskara*, on 19,90 € / 8 ml. Saatavilla on myös tuplapakkaus, jossa 2x 8 ml:n Mad Lash -maskaraa* maksaa 29,90 €.

Minulla on Glitz & Glamin lukijoille alennuskoodi Oletkaunis.fi -verkkokauppaan*. Koodilla GLITZ saa 20% alennuksen theBalmin tuotteista. Koodi on voimassa enää muutaman päivän eli elokuun loppuun asti. Koodilla maskara maksaa 15,92 €. Tietysti kannattaa mukaan sujauttaa muutakin theBalmia, sillä postikuluja ei mene, jos tilauksen arvo on 50,00 €.

Jos muuten kiinnostuit postauksen kuvissa näkyvien silmämeikkien luomiväreistä, niin olen käyttänyt theBalmin Meet Matt(e) Trimony -palettia, jonka esittelyn löydät täältä.

Oikein kivaa keskiviikkoa ja arkea kaikille arkeen palaileville!

X