Glitz & Glam

Grimas-meikki pitkästä aikaa

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Inspiroiduin tyttäreni minulle tekemästä meikistä tuossa taannoin. Päätin vähän apinoida hänen taidettaan ja tehdä oman versioni siitä.

grimas4

Meikissä käytin minulla epätyypillistä yhdistelmää – vaaleanpunaista ja -sinistä, kera lilan.

grimas1

Kun en millään saanut silmämeikkiä näyttämään minulla toimivalta, otin käyttööni myös mustan, jolla terästin varjostusta intensiivisemmäksi ja tein sillä hieman silmän muotoilua rajauksen avulla.

grimas2

Johan alkoi olemaan sen verran siedettävän näköinen minulla, että ei tarvinnut pestä meikkiä pois ja aloittaa alusta.

grimashuulipuna

Huulille valitsin marjaisan viileän sävyn. Tämä upea sävy on Grimasin 7-52 helmiäispuna. Rajauksessa Grimasin rajauskynä 582.

grimas7

Liikkuvalle luomelle levitin Grimasin viileän vaaleanpunaisen 757. Ulkonurkassa, luomivaossa ja alaluomella vaaleansininen 732. Varjostuksen häivytyksen yläpuolella vaaleanlila 760, kulmaluulla ja sisänurkassa helmiäisvalkoinen 704. Mustalla 101 -luomivärillä syvensin liian valjuksi jäänyttä varjostusta luomivaossa ja ulkonurkassa. Lisäsin päälle vielä vaaleansinistä, jotta sävyt ”blendaantuisivat” toisiinsa. Alaluomen ripsityveenkin lisäsin mustaa ja hieman yläluomeakin sillä muotoilin rajauksena ulkonurkassa.

grimas8

Valkoinen 704, lila 760, vaaleansininen 732, mattamusta 101 ja vaaleanpunainen 757 (näyttää tässä kuvassa minun koneellani ainakin hieman liian lämpöiseltä). Huulipunanappi 7-52 ja rajauskynä 582.

Onko Grimas tuttu? Ihan lyhyesti, että kyseessä on ammattilaismerkki Alankomaista. Tuotteet eivät ole esteettisiä, mutta niissä on haettu käytännöllisyyttä ammattilaisille, jotta paletteja voidaan helposti koota ja muokkailla tarpeiden mukaan. Olen tässä itsekin kasannut tähän meikkiin käytetyt tuotteet neljän palettiin. Paletissa on piilossa kaksi muuta sävyä ja ne löytyvät lilan ja valkoisen alta. Nappeja voidaan kasailla tällä tavoin päällekkäinkin, jos tila loppuu. Paletteja löytyy 4,6 ja 12 -kokoisina. Ne voidaan itse kasata luomiväreillä, huulipunilla, voidemaisilla meikkivoiteilla, peiteväreillä, creme-väreillä jne. Käytän jonkun verran työssäni Grimasin tuotteita. Grimasin sivuilta voi käydä tutustumassa tuotteisiin ja etsiä lähimmän jälleenmyyjän.

Käyttämällä blogini hakutoimintoa, löydät lisää postauksiani Grimasista kaikkien näiden bloggausvuosien ajalta. Niitä on paljon! Tässä suora linkki, kun hakutoiminnon hakusanana käytin Grimas.

grimas3

Palataan takaisin tämän päiväiseen meikkiin, joka ei näyttänyt ollenkaan siltä, kuin olin sen ajatuksissani kuvitellut ja muistellut tyttäreni minulle tehneen. Kaivoin kännykkäni ja menin Instagramiini katsomaan sitä kuvaa, jossa on tyttäreni meikannut minut.

13066_859522857445981_6384024686645535428_n

No oho! Sitten tajusin, että mikä mätti. Tyttäreni käytti vaaleansinistä liikkuvalla luomella ja vaaleanpunaista luomivaon yläpuolella. Siksi minun tekemä versioni ei toiminut ilman terästystä mustalla. Laitoin nuo sävyt väärinpäin. Oli sellainen pieni facebalm-hetki. Täytyy vielä joskus kokeilla tuo tyttäreni versio, sillä se oli oikeasti aika kiva kevätmeikki.

Jännä yhdistelmä tuo vaaleanpunainen ja -sininen. Vai mitä olette mieltä?

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Lue myös

X