Glitz & Glam

Kynsituotteita testailussa & huomio kaikille kynsibloggaajille!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kun viimeksi tilasin rapakon takaa kynsilakkoja, niin päätin tilata kokeiluun muutaman minulle uuden kynsituotteen. Kokeiltavaksi halusin Color Clubin Stuck on You -aluslakan ja Inm:n Out the Door -pikakuivattajan. Tänään kerron mitä itse olin mieltä näistä kynsituotteista.

Postauksen lopussa on tärkeää asiaa kaikille kynsibloggaajille. 😉

Color Club Stuck on You -aluslakka on aluslakka, joka lupaa kestoa kynsilakkaukselle. Aika monelle tämä Stuck on You onkin varmasti tuttu ja moni on varmaankin ko. aluslakkaa kokeillutkin. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta tälläisistä kynsilakkauksen pidempään pysyvyyteen lupaavista aluslakoista, joten valitettavasti vertailukohtaa ei minulta löydy.

Olen käyttänyt kynsilleni 1-2 kerrosta Poshén hoitolakkaa, sen päälle yksi kerros Stuck on You aluslakkaa ja sen jälkeen haluamaani kynsilakkaa. Toki kynsilakan päällä on aina sitten ollut vähintään pikakuivattaja.

Stuck on You on kirkasta ja ohutta. Se kuivahtaa nopeasti, mutta kynsistä jää ehkä aavistuksen tahmaisen tai oikeastaan karhean tuntuiset. Se on kuitenkin erittäin vähäistä. Stuck on You ei ole Ridge Filler, eli se ei tasoita kynsien pintaa. Minusta olisi kiva, jos tuotteessa olisi samassa ko. ominaisuus.

Mutta sitten se olennaisin, pidensikö Stuck on You mielestäni lakkauksien kestoa? En voi sanoa, että ero olisi ollut huomattava, mutta kyllä! Stuck on You sai lakkaukset kestämään hieman paremmin, kuin en olisi käyttänyt ollenkaan. Stuck on Youn tehon huomaa erityisesti silloin, kun jossakin kynnessä on hieman liuskottumaa ja jokainen kynsilakkailijahan tietää, että sen liuskottuman päällä ei lakkaus kestä päivää tai kahta kauempaa. Liuskottuman päällä huomasin selkeän eron, kun käytin Stuck on You -aluslakkaa. Hyvin kesti lakkaus niissä kohdissa kynttä, mutta toki niistä kohdista ensimmäisenä se kynsilakka alkoi repsottamaan, mutta nyt puhun 4-8 päivän kestosta. Sanon kuitenkin, että lakkauksien kestoon aina vaikuttaa jokaisen oma kynsi, kynsien rasitus (vesi, kulutus jne.), käytetyt kynsilakat, kynsilakkojen tarpeeksi pitkä välikuivatus jne.

Minä tosiaan tilasin Color Clubin Stuck on Youn jenkkilästä Head2Toe Beauty nimisestä verkkokaupasta. Mutta Suomestakin ko. aluslakkaa saa, sillä meillä Suomessa sitä myy kaikille tuttu CesarsShop.

Tätä Inm:n Out The Door -pikakuivattajaa on jokunen kynsibloggaaja kehunut ja niin kehui myös kynsilakkoja hamstraava ystävänikin. ;D Tämä oli siis pakko vihdoin kokeilla itsekin!

Aikaisempaa kokemusta pikakuivattajista minulla on jonkun verran. Muutamia mainitakseni Seche Vite, China Glaze, Sally Hansen, OPI ja Avon. Suosikkini oli China Glaze ja kakkosena Seche Vite. Olen kuullut ja lukenut, että Seche Vite on lukuisten suosikki, mutta itse kyllästyin siihen, koska ko. pikakuivattaja jämähtää pulloon erittäin nopeasti ja kuivuu kynsillä liian nopeasti, sillä monesti se on se syy, miksi pikakuivattaja saa kynsilakan vetäytymään ja saa kynsien kärjet paljaiksi. China Glazessa oli myös hieman samaa ongelmaa, mutta ei yhtä paljon, kuin suositummassa Seche Vitessä. Sally Hansen on myös ihan jees, mutta sen kuivumisaika on kyllä aika pitkä, mutta eipä ne kynsilakat vetäytyneet kynsien kärjiltä.

No mitä mieltä sitten olin Out The Doorista? Joo, kyllä tästä tuli toistaiseksi minun suosikkini pikakuivattajissa. Kynsilakka ei vetäydy kuivuessaan, sillä Out The Door ei kuivu hetkessä, mutta kuivumista ei kuitenkaan tarvitse montaa minuuttia odotella. Vielä en ole käyttänyt Out The Dooria niin kauan, että pullo olisi puolessa välissä, mutta uskoisin, että tämä ei paksuunnu pulloon yhtä herkästi, kuin Seche Vite ja China Glaze.

Tämänkin tilasin jenkkilästä Head2Toe Beautylta, mutta huomasin, että myös tätä Suomessa myy CesarsShop

Sitten loppuun yksi pieni ilonaihe, jonka koin. 🙂 Poshén hoitolakka on saanut uuden pullon! Valittelin Poshé -postauksessani läpinäkymätöntä pulloa, sillä siitä ei tiennyt milloin lakka alkaa tekemään loppuaan. Nyt uudistunut pullo on läpinäkyvä. 🙂 Hienoa, että parannuksia tehdään tälläisissä pienissä asioissa.

Sitten hieman ikävämpää juttua tähän loppuun… Ystäväni vinkkasi eilen minulle, että bongasi Nail Art nimiseltä Facebook -sivustolta kuvan minun kynsistäni. Kävin kurkkaamassa sivustoa ja missään ei ole linkitystä Glitz & Glamiin, missään ei mainita kuvan omistajaa tai muutakaan lähdettä. Hetken selailun jälkeen huomasin, että kaikki lukuisat kuvat kynsistä on blogeista napattuja, mutta kenenkään kynsitaiteilijan tekijänoikeuksia ei huomioida missään, jollei bloggaaja ole laittanut omaa blogiosoitettaan suoraan kuvaan. Tämä on kyllä minusta törkeää! On hieman eri asia, kun joku yksityinen henkilö käyttää silloin tällöin kuvaa blogissaan tai jossakin muualla ja lähteen selvittäminen on ollut vaikeaa, mutta hei! Facebook -sivusto nimeltä Nail Art ja yhdenkään kynsitaiteilijan blogia ei ole linkitetty. Sivusto on noin vain napannut kuvia ja tavallaan esittelee niitä itse omistaminaan.

Käykääpäs kaikki kynsitaiteilijat kurkkaamassa, että onko teidänkin kuvia käytetty ilman lupaa ja onko teidätkin jätetty mainitsematta? Itse tässä vain mietin, että olisiko paikallaan laittaa ”joukkovalitus” aiheesta? Jos kiinnostusta asiasta löytyy, niin ottakaapa minuun yhteyksiä. 😉

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää! Tänään onkin linnanjuhlissa uusi isäntä ja emäntä. Onkin pakko katsoa perinteisesti linnanjuhlien sisääntulo ja tsekattava tämän vuoden puvut, kampaukset ja meikkaukset. 🙂 Meillä mies on illan töissä, joten Millan kanssa päätettiin, että juodaan me tytöt Pommacia ja katsellaan hienoja mekkoja telkkarista. 🙂

X