Glitz & Glam

Lily Lolo -arvonnan voittaja on…

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään tällainen bonuspostaus välipäivänä.

Toukokuun viimeisellä viikolla oli Lily Lolo -viikko täällä Glitz & Glam -blogissa. Tunnisteen Lily Lolo alta löytyy postaukset ko. viikosta, joka piti sisällään esittelyä meikkipohjista silmämeikkeihin ja pari meikkitutorialiakin tein. Viikon lopuksi käynnistyi arvonta.

Tällä kertaa voitto osui sähköpostitse osallistuneelle Ullalle. Olen ottanut yhteyttä voittajaan.

Voittajalle Pretty.fi tarjoaa omavalinnaisen Lily Lolo Complexion Collection -lahjapakkauksen.

Lämpimästi onnea Ulla! Ja erittäin paljon kiitoksia kaikille osallistuneille!

Toinen arvonta on tulossa heinäkuussa 600 GFC:n lukijaraadin jäsenen kunniaksi. Ajattelin laittaa arvonnan pystyyn vasta reissuni jälkeen, sillä matkaltani saattaa palkintoihin tulla jotain lisää. Ärsyttäisi sitten, jos olisin laittanut arvonnan pystyyn ja löydänkin jotain todella kivaa palkintoihin. Siksi siis odottelen vielä muutaman viikon.

Sitten vähän postauksen täytettä, kun tuntui jäävän kovin lyhyeksi tämä asiani. 😀

Vinkkinä kynsilakoista kiinnostuneille… Pretty.fillä on juhannukseen asti Pretty Summer Nails -kampanja. Mavalaa, Wet’n’Wildia, Rimmeliä, Sally Hansenia ja Saffronia tarjoushinnoin. Halvimmat kynsilakat näyttivät olevan alta 2 euroa.

Minua polttelee ONS:n kynsilakat, jotka ovat -40% alennuksessa. Esittelin näitä kynsilakkoja tässä postauksessa. Pikakuivattaja on ollut ahkerassa käytössäni. Olen nyt ollut ostolakossa uuden auton myötä ja olen lähdössä reissuun, jossa sitten kuitenkin shoppailen. Siksi taistelen houkutusta vastaan ja yritän jättää tällä kertaa väliin. Vinkkinä nyt muille kuitenkin, että ONS:n lakkoja on kivassa tarjouksessa. 

Mukavaa alkanutta viikkoa! Joko juhannussuunnitelmat ovat valmiina?

Lue myös

X