Havaintoja parisuhteesta

”Tämä maailma on vapaampi, kauniimpi ja onnellisempi

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Minä luen sinun julkaisusi ja kun tiedän, että saat kohtuuttoman paljon vihaa osaksesi niin haluan avata sanaisen arkkuni ja hukuttaa sinut kiitoksiin.

Sinun blogisi on ollut lohtuni ja henkireikäni. Se on ollut merkittävässä roolissa että olen lopulta uskaltanut irtaantua vanhasta ja hypätä uuteen.

Elin viisitoista vuotta osin väkivaltaisessa suhteessa. Lähinnä rajua henkistä väkivaltaa, mutta joukossa myös päällekäymisiä. Aloin lukemaan blogiasi muutama vuosi sitten ja kirjoituksesi huokuivat voimaa ja lohtua jota tarvitsin. Sinä olit yksi suuri syy sille että jaksoin. Samalla minua lohdutti jakamasi muiden ihmisten tarinat jotka olivat olleet samassa tilanteessa kuin minä. Ne antoivat minulle vertaistukea.

Sitten tuli se päivä kun uskalsin. Olit julkaissut tekstin jonka sanomana oli että kukaan ei saa jäädä oman elämänsä sivuhenkilöksi. Se koin olevani. Siitä alkoi prosessi joka on tuonut minut tähän hetkeen jossa istun oman vuokrakaksioni sohvalla juoden teetä ja olen onnellisempi kuin vuosikausiin. Onnellinen on myös teini-ikäinen lapseni joka on hetkessä muuttunut hiljaisesta omassa huoneessa olevasta tytöstä nuoreksi iloiseksi ja sosiaaliseksi naiseksi.

Siksi en voi liikaa liittää sinua ja blogiasi. Se on antanut minulle ja lapselleni uuden alun ja uuden maailman. Se maailma on vapaampi, kauniimpi ja onnellisempi.

Minusta on tärkeää että kuulet nämät sanat ja uskot sen että meitä on täällä paljon sellaisia hiljaisia joille blogisi on antanut enemmän kuin edes tiedät.

Kun joskus tulet tänne Kuopion seudulle niin haluan tuoda sinulle kukkia ja suklaata tai mistä sinä tykkäätkään.

Älä muserru taakkasi alle. Sinulla on suojelijoita. Kiitos joka ikisestä sanastasi ♥️

X