Horoskoopit

Annan viikkohoroskooppi 2.−8.7.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Uudet ideasi herättävät henkiin toivon uudesta alusta. Mieli­kuva itsestäsi kaipaa uudistusta, sillä viime kuukaudet ovat syöneet itseluottamustasi. Rakkaus ja romantiikka eivät ehkä ole ensimmäisinä mielessäsi, mutta anna niille kuitenkin mahdollisuus.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet luonteeltasi kovin seurallinen ja haluaisit mennä kovasti eteenpäin. Varovaisuus voi tuntua ikävystyttävältä. Muista kuitenkin, että hyvää kannattaa odottaa, vaikka kärsivällisyys ei olekaan juuri nyt sinun vahvuutesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jotta saat apua suunnitelmasi toteuttamiseen, sinun täytyy vain pyytää sitä. Viimeaikaiset tapahtumat ovat voineet kolhia luottamustasi, mutta monet ovat valmiita ojentamaan auttavan kätensä. Koko olemuksesi kevenee, kun uskallat astua eteenpäin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Aiempaa henkisempi ote elämään nostaa painolastin harteiltasi. Kun suhtaudut lämpimästi muihin, lisäät heidän luottamustaan. Älä kuitenkaan anna väärää kuvaa, jos et ole romanttisesti kiinnostunut eräästä. Anna itsellesi aikaa ja ota rauhallisesti.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ystäväpiirin laajentaminen kasvattaa ymmärrystäsi. Jokin tapahtuma innostaa sinua uuden kiinnostuksen kohteen tai harrastuksen pariin. Eräs henkilö voi houkutella sinua taloudelliseen riskin ottamiseen, mutta hän ei välttämättä ajattele parastasi. Luota vaistoihisi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Uteliaisuus on hyvästä, mutta ole varovainen raha-asioihin liittyvien sopimusten kanssa. Asiat ja ihmiset eivät ole aina sitä, mitä haluaisit niiden olevan. Luota faktoihin, sillä ne vievät sinua oikeaan suuntaan. Tunteet voivat joskus johdattaa harhaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinun täytyy ehkä toistaiseksi luopua tietystä suunnitelmasta. Tässä asiassa kärsivällisyys kannattaa, sillä kaikilla asioilla on oma aikansa ja paikkansa. Olisiko nyt hyvä aika kertoa eräälle todellisista tunteistasi? Nauti ja rentoudu viikonloppuna.

Vesimies 20.1.–18.2.

Luota enemmän vaistoihisi edetäksesi oikeaan suuntaan. Pyrkimyksesi olla mahdollisimman käytännöllinen on syönyt luovuuttasi. Perhe ja ystävät saavat sinut ymmärtämään, että olet saattanut menettää samalla enemmän kuin uskoitkaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Jos jokin asia ei etene suunnitelmien mukaan, ota askel taaksepäin ja odota oikeaa hetkeä. Saat tukea ajatuksiisi perheeltä ja ystäviltä. Puhuminen ei maksa mitään, mutta voit tarvita juuri sitä saadaksesi itseluottamuksesi kohdalleen.

Oinas 20.3.–19.4.

Rakkauselämässä on luvassa hyviä uutisia, ja erilaiset muutokset ovat mahdollisia. Väärinkäsitykset selviävät, ja monia lupaavia asioita on ilmassa. Hyvä onnesi ulottuu myös lähimmäisiisi. Päättäväisyytesi onnistua on vahvuutesi tällä jaksolla.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokin mieltäsi kauan vaivannut väärinkäsitys alkaa selvitä. Ihmiset, joilla luulit olevan jotain sinua vastaan, paljastavat nyt todellisen luonteensa. Voisit olla otettu uudesta tilanteesta. Asioiden tuominen päivänvaloon tekee ihmeitä mielialallesi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saat uutta toivoa ja voimaa onnellisista muistoista. Anna romanttisen puolesi kukoistaa. Vaikka nyt tuntuisi huonolta hetkeltä aloittaa jotain uutta, puhuminen kannattaa ja virkistää aina. Ole rohkea ja katso tulevaisuuteen avoimin mielin.

X