Horoskooppimerkit

Horoskooppi paljastaa, millainen koti sinulle tähtimerkkisi mukaan sopii

Jokaisella tähtimerkillä on omat mieltymyksensä, jotka heijastelevat kaikkiin elämän eri osa-alueisiin – myös asumiseen ja sisustukseen. Lue, millaisia sisustajia eri tähtimerkit ovat ja millaisessa kodissa eri horoskooppimerkkien edustajat parhaiten viihtyvät.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Kaksonen saa ihailua sisustuksensa näyttävistä yksityiskohdista.

Jokaisella tähtimerkillä on omat mieltymyksensä, jotka heijastelevat kaikkiin elämän eri osa-alueisiin – myös asumiseen ja sisustukseen. Lue, millaisia sisustajia eri tähtimerkit ovat ja millaisessa kodissa eri horoskooppimerkkien edustajat parhaiten viihtyvät.

Moderni koti kaupungin sykkeessä vai rauhallinen koti veden äärellä? Listasimme, millainen on kunkin horoskooppimerkin unelmien koti.

Oinas (20.3.–19.4.) haaveilee modernista kattohuoneistosta

Olet kunnianhimoinen ja ahkera. Haluat olla tapahtumien keskipisteessä. Siksi haaveilet modernista kattohuoneistosta kaupungin keskellä. Energiseen ja intohimoiseen luonteeseesi sopii kirkkailla väreillä sisustaminen. Suosit sisustuksessa värikkäitä huonekaluja ja moderneja maalauksia. Lisäksi tykkäät sisustaa peileillä, jotka tuovat asuntoosi lisää tilan tuntua. Unelmoit kotikuntosalista.

Härkä (20.4.–20.5.) panostaa mukavuuteen

Rakastat mukavuutta ja arjen luksusta. Olet myös sosiaalinen ja rakastat hyvää ruokaa. Siksi sinulle on tärkeää, että keittiösi ja kotisi ruokailutilat ovat sekä käytännölliset että viihtyisät. Olohuoneestasi haluat kutsuvan keitaan, jonka keskiössä on suuri ja mukava sohva, jossa vietät leppoisia elokuvailtoja. Maanläheiset ruskean, keltaisen, vihreän ja sinisen sävyt sisustuksessa tuovat sinulle rauhaa. Unelmoit omasta viinikellarista.

Kaksonen (21.5.–20.6.) haluaa kotiinsa huippuelektroniikkaa

Sinä haluat modernin asunnon, jossa internet-yhteys pelaa ja muutenkin kodin elektroniikka on viimeisintä huutoa. Tykkäät kevyistä ja matalista huonekaluista sekä korkeasta katosta. Haluat, että kodissasi on runsaasti ikkunoita. Olet taitava yhdistelemään erilaisia tyylisuuntauksia ja värejä. Erityistä ihailua saat sisustuksesi näyttävistä yksityiskohdista, jotka olet valinnut erityisen tarkasti.

Rapu (21.6.–22.7.) on mieltynyt klassiseen tyyliin

Sinä pidät perinteisistä kodeista. Et kaipaa viimeisen päälle modernia asuntoa, vaan arvostat enemmän tilaa ja omaa pihaa. Sisustaessa suosikkivärejäsi ovat hopea, sininen ja valkoinen. Rakastat antiikkia ja maalaistyyliä. Sinulle on tärkeää, että sisustuksessa on tunnetta. Siksi tykkäät koristaa kotiasi matkamuistoilla ja kehystetyillä kuvilla rakkaistasi.

Leijona (23.7.–22.8.) tahtoo elää kuin kuninkaallinen

Rakastat huomiota. Siksi haluat kodin, joka huomataan. Jos sinulla olisi tarpeeksi rahaa, eläisit suuressa palatsissa, jossa on runsaasti huoneita, suuret ovet ja ikkunat, satiiniverhot sekä raskaita ja ylellisiä huonekaluja. Suuressa ruokailuhuoneessa käytettävä astiasto on kallis ja ylellinen. Unelmiesi kodissa sinulla on oltava nojatuoli, joka on sinulle kuin valtaistuin. Haluat myös suuren tv:n ja valtavan autotallin. Koska sinulla on paljon ystäviä, kodissasi on oltava suuri ruokailuhuone järjestämiäsi illallisia varten.

Neitsyt (23.8.–22.9.) nauttii järjestyksessä olevasta kodista

Olet hyvin käytännöllinen, vastuuntuntoinen ja yksityiskohtainen ihminen. Siksi rakastat kodin sisustuksen suunnittelemista sekä kodin järjestelemistä ja siistinä pitämistä. Itse asiassa voisit olla onnellinen lähes millaisessa kodissa tahansa, kunhan se vain olisi siisti ja järjestyksessä. Kaikista mieluisin koti sinulle on kuitenkin viehättävä pieni talo, jossa on yksinkertaisia ja käytännöllisiä huonekaluja sekä hyvä järjestys. Et välitä liiasta koristeellisuudesta.

Vaaka (23.9.–22.10.) haluaa tyylikkään ja kauniin kodin

Olet esteetikko ja kotisi onkin erityisen tyylikäs ja kaunis. Se ei kuitenkaan tarkoita kompromisseja mukavuudesta ja kohtuuhintaisuudesta. Korkealaatuiset, luonnonmateriaaleista valmistetut huonekalut saavat sinut todella tuntemaan, että olet kotona. Seesteiset, tasapainoisen kokonaisuuden yhdessä luovat värit ovat sisustuksessa mieleesi.

Skorpioni (23.10.–21.11.) viehtyy vanhoihin taloihin

Salaperäinen skorpioni rakastaa vanhoja taloja, joilla on kiehtova historia. Haluat sisustaa joko hyvin vaaleilla sävyillä tai tummia, voimakkaita värejä käyttäen. Et kaihda rouheita ja rohkeita huonekaluja. Tahdot panostaa erityisesti makuuhuoneen sisustukseen. Tavoitteenasi on, että makuuhuone on sisutuksensa puolesta täydellinen rauhoittumiseen ja muun maailman unohtumiseen. Saatat koristaa kotiasi akvaariolla tai suihkulähteellä.

Jousimies (22.11.–20.12.) tarvitsee vaeltajan sielulle sopivan kodin

Olet eläinradan matkailija ja seikkailija. Se tarkoittaa, että tarvitset kodin, joka sopii vaeltajan sielullesi. Et välitä suuresta kodista, vaan haluat, että kotisi kuvastaa sinua. Voisit olla onnellinen jopa asuntoautossa asuessa. Haluat sisustaa matkoilta tuomillasi sisustusesineillä, vintage-matkalaukuilla ja hartaasti keräilemilläsi tavaroilla.

Kauris (21.12.–19.1.) haluaa minimalistisen kodin

Haluat mahdollisimman käytännöllisen ja minimalistisen kodin, joka kutsuu lepäämään ja rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen. Et halua kotiisi mitään liian kirkasta, vaan tykkäät sisustaa tummilla väreillä. Vihreä, laivastonsininen ja ruskea ovat suosikkivärejäsi sisustaessa. Sinulle on tärkeää, että kotisi on aina järjestyksessä ja jokaiselle asialle on oma paikkansa.

Vesimies (20.1.–18.2.) ihailee futuristisia koteja

Haluat futuristisen kodin. Ihailet graafisia linjoja ja moderneja materiaaleja, kuten lasia ja terästä. Seinille keräät upeita taideteoksia, joissa on eloisia värejä. Et ikinä sorru liialliseen koristeluun tai mauttomiin sisustusratkaisuihin. Et peitä ylellisiä parkettilattioitasi matoilla, sillä pidät paljaista lattiapinnoista. Idealistina ja paremman maailman tavoittelijana haluat, että kotisi on mahdollisimman energiatehokas.

Kala (19.2.–19.3.) kaipaa rauhaa ja hiljaisuutta

Olet haaveilija sekä taiteellinen ja herkkä ihminen, mikä näkyy myös asumisessasi. Kaipaat rauhaa ja hiljaisuutta. Siksi asut mieluiten luonnon keskellä, kaukana muista. Unelmasi on asua veden äärellä. Suosikkivärisi sisustaessa ovat lila ja vihreä. Pidät kotoisuutta tuovista paksuista matoista. Suosit luonnonkuituja kaikessa sisustuksessa.

Lähteet: Architectural Digest, Astrology Answers

X