Tekosyyhoroskooppi
– Olen liian väsynyt, kaksoset väittää itselleen. – Aloitan huomenna, ajattelee kalat.
Horoskooppimerkit

Horoskooppisi kertoo, mitä tekosyytä toistelet itsellesi – tunnistatko itsesi?

Neitsyt välttelee riskejä, skorpioni tyytyy keskinkertaiseen ja vesimies pelkää epäonnistumista. Lue, mikä on sinune eniten käyttämäsi tekosyy horoskooppimerkkisi mukaan.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: iStock

En jaksa, en halua, en voi… mikä on sinun horoskooppimerkkisi eniten käyttämä tekosyy?

Leijona 23.7.–22.8.

“En halua.”

Kaikkien täytyy joskus tehdä asioita, joita ei välttämättä huvittaisi tehdä. Elämä ei ole aina helppoa, reilua eikä kivaa. Valitettavasti sinun täytyy pakottaa itsesi välillä pois mukavuusalueeltasi.

Luonnehoroskooppi: Leijona

Neitsyt 23.8.–22.9.

“Se on liian riskialtista.”

Jos lopputulos on riskin arvoinen, sinun kannattaa ottaa riski. Et voi aina pelata varman päälle. Et voi pysyä paikoillasi, jos sinun pitäisi päästä eteenpäin.

Luonnehoroskooppi: Neitsyt

Vaaka 23.9.–22.10.

“Minua pelottaa.”

Et ole ainoa, joka hermostuu suurten (tai pienten) elämänmuutosten äärellä. Jokainen pelkää jotain, mutta vain rohkeimmat puskevat eteenpäin peloistaan huolimatta.

Luonnehoroskooppi: Vaaka

Skorpioni 23.10.–21.11.

“Kaikki on hyvin.”

Sinun ei pitäisi tyytyä keskinkertaiseen, vaan pyrkiä kohti erinomaista. Voisit olla vielä onnellisempi ja tyytyväisempi kuin nyt.

Luonnehoroskooppi: Skorpioni

Jousimies 22.11.–20.12.

“Se on liian vaikeaa.”

Mitään tavoittelemisen arvoista asiaa ei ole helppoa saavuttaa. Sinun täytyy taistella ja tehdä töitä otsa hiessä päästäksesi päämääräsi. Et voi saavuttaa mitään, mikä on valmiiksi annettua.

Luonnehoroskooppi: Jousimies

Kauris 21.12.–19.1.

“En ole tarpeeksi hyvä.”

Älä anna epävarmuuksiesi olla menestyksesi tiellä. Lähetä se työhakemus ja laita ihastuksellesi tekstari. Älä pidättele itseäsi.

Luonnehoroskooppi: Kauris

Vesimies 20.1.–18.2.

“En ikinä onnistu.”

Älä aliarvioi itseäsi tai maalaa piruja seinille. Älä oleta epäonnistuvasi ennen kuin edes yrität. Anna itsellesi mahdollisuus.

Luonnehoroskooppi: Vesimies

Kalat 19.2.–19.3.

“Aloitan huomenna.”

Et voi odottaa ikuisesti. Älä lykkää asioita aina vain huomiseen, kun voisit tehdä ne tänään. Ole tehokas. Päätä, että tänään on se päivä, kun alat elää haluamasi kaltaista elämää.

Luonnehoroskooppi: Kalat 

Oinas 20.3.–19.4.

“Minulla ei ole aikaa.”

Jos jokin on sinulle tärkeää, sinun pitäisi raivata sille aikaa. Saatat hukkua töihin, mutta voit silti järjestellä aikataulujasi uudestaan, jotta sinulla on enemmän aikaa ystävillesi, parisuhteelle tai jopa lyhyelle lomalle.

Luonnehoroskooppi: Oinas

Härkä 20.4.–20.5.

“Ajoitus on väärä.”

Et voi odottaa täydellistä hetkeä ikuisesti — tai odotat pian koko elämäsi. Jos haluat kysyä jota kuta ulos, lopettaa ihmissuhteen tai pyytää ylennystä, tee se tänään. Lakkaa välttelemästä asiaa.

Luonnehoroskooppi: Härkä

Kaksoset 21.5.–20.6.

“Olen liian väsynyt.”

Lopeta treenien välttely ja ystävien kanssa tehtyjen suunnitelmien peruminen. Älä pysy kotona, kun voisit olla ulkona elämässä elämääsi. Voit levätä myöhemmin.

Luonnehoroskooppi: Kaksoset

Rapu 21.6.–22.7.

“Hän muuttuu.”

Jos hän kohtelee sinua huonosti, anna olla. Hän ei muutu siksi ihmiseksi, joksi kuvittelet hänen tulevan. Hän ei koskaan ole arvoisesi.

Luonnehoroskooppi: Rapu

Lähde: Thought Catalog

X