Horoskooppimerkit

Juoruilu, itsekkyys, seksinhimo... Nämä ovat horoskooppimerkkien paheet

Kaksoset rakastaa juoruilua ja leijona shoppailua. Rapu taas sortuu huijaamiseen ja salailuun. Listasimme kunkin horoskooppimerkin salaiset paheet.

Teksti:
Janica Brander

Vaaka on taipuvainen herkutteluun. Etenkin makeat herkut ovat hänen heikko kohtansa.

Kaksoset rakastaa juoruilua ja leijona shoppailua. Rapu taas sortuu huijaamiseen ja salailuun. Listasimme kunkin horoskooppimerkin salaiset paheet.

Oinas (21.3.−20.4.): Itsekkyys

Oinaan pahe on itsekkyys, joka aiheuttaa hänelle ongelmia töissä ja ihmissuhteissa. Tämä tulinen horoskooppimerkki näkee vain itseään kiinnostavat asiat ja sivuuttaa jopa faktat.

Muut eivät saa ääntään kuuluviin, kun oinas painelee omia latujaan pitkin. Vastapuolen pitää usein korottaa ääntään tullakseen huomatuksi. Lopputuloksena voikin olla repivä riita.

Koska oinas haluaa tuntea olevansa vahva ja oikeassa, hän voi kerätä ympärilleen hännystelijöiden hovin. He voivat käyttää oinasta ovelasti hyväkseen liehittelemällä häntä. Oinas voi joutua ongelmiin, koska imartelu tuntuu ihanalta, eikä hän huomaa, että häntä ollaan vetämässä mukaan epämääräisiin projekteihin.

Härkä (21.4.–20.5.): Rahanhimo

Härkä vaikuttaa maanläheiseltä ja mukavuudenhaluiselta persoonalta. Laiskan kuoren alla piilee kuitenkin Roope-Ankka, joka menee yllättävän pitkälle säästääkseen ja saadakseen rahaa.

Jos härkä kutsutaan nyyttikesteille, joihin kaikkien on tuotava omat ruoat, hän voi valehdella olevansa sairaana. Ajatus siitä, että hänen pitäisi maksaa omat tai muiden syömiset, häiritsee härkää. Hän miettii myös avioliitossaan ja ystävyyssuhteissaan rahaa, panoksia ja tuottoja.

Rahanhimo motivoi peruslaiskaa härkää ahertamaan. Se tekee hänestä myös huvittavan pihin. Vaikka härällä olisi muhkeat säästöt, hän bongailee alekuponkeja ja kerää pulloja tehdäkseen hyvän tilin panttirahoilla.

Kaksoset (21.5.–21.6.): Juoruilu

Kaksoset on armoitettu tarinaniskijä ja sosiaalinen velho. Näistä piirteistä versoo myös hänen paheensa, juoruilu. Kaksoset ei halua muille pahaa, mutta huomionkipeys saa hänet lörpöttelemään jopa ystäviensä salaisuudet.

Tämä horoskooppimerkki toivoo, että elämä olisi kepeää. Hän voi juoruilla päästäkseen muiden suosioon ja keventääkseen tunnelmaa kireissä tilanteissa. Kaksosten onkin vaikea ymmärtää hyvän ja pahan juoruilun eroa.

Seikkailunhaluinen luonne ruokkii kaksosten juoruilunhimoa. Omissa fantasioissaan hän on vaarallista elämää elävä kaksoisagentti, joka urkkii ja myy tietoja. Mitä tiukemmaksi verkko kaksosten ympärillä kiristyy, sitä enemmän hän juoruilee päästäkseen pulasta. Valitettavasti lopputulos on usein päinvastainen.

Rapu (22.6.−22.7.): Huijaaminen

Herkän ravun pahetta on vaikea uskoa. Ulkoisesti nuhteeton ujostelija on nimittäin melkoinen huijari. Rapu ei kuitenkaan vääristele totuutta, vaan salailee ikäviä asioita. Erikoista ravun paheessa on se, että hän salailee vaikeita asioita myös itseltään.

Rapu vaikenee asioista, jotka ovat hänelle noloja tai arkoja, esimerkiksi ylensyömisestä. Hän uskottelee olleensa lenkillä, vaikka olisi viettänyt viikonlopun sohvalla suklaata mussuttaen. Piipahdettuaan ihanissa antiikkikaupoissa hän ”hukkaa” kuitit, kun kukkaronnyörejä vahtiva kumppani alkaa kysellä rahanmenosta.

Ystävien kannattaa myös vahtia, että rapu palauttaa lainaamansa tavarat. Tämä kiltteyden perikuva ei tietenkään varasta, hän unohtaa vain palauttaa lainansa.

Leijona (23.7.−22.8.): Tuhlaaminen

Materialistinen leijona on heikkona kalliiseen elämäntyyliin. Hänen paheensa onkin yletön tuhlaaminen. Leijona suunnistaa elämässä halut edellä, ja järki tallautuu shoppailunhimon alle.

Kun leijona keksii haluavansa uudet kengät tai aurinkoloman, hän ei mieti, onko hänellä varaa itsensä hemmotteluun. Luottokortti laulaa, eikä leijona epäröi törsätä säästöjään. Hän on valmis riskeeraamaan jopa puolisonsa tai sukunsa omaisuuden tyydyttääkseen mielitekonsa.

Leijolla on taipumusta myös narsisimiin. Hän osaa kietoa muut pikkurillinsä ympärille ja saa nämä maksamaan menonsa. Leijona voi viettää aikaa jopa epämiellyttävien ihmisten kanssa, jos nämä tarjoavat hänelle ylellisiä elämyksiä.

Neitsyt (23.8.−22.9.): Päteminen

Täydellisyyttä tavoitteleva neitsyt huomaa virheet niin itsessään, muissa kuin ympäristössään. Hänen paheensa on tiukkapipoinen päteminen. Neitsyt huomauttelee muiden mokista ja korjailee heidän sanomisiaan, vaikka hänen besserwisseröintinsä olisi tahditonta.

Neitsyellä on herkkä itsetunto, ja hän yrittää ohjata muiden huomion pois itsestään, koska pelkää arvostelua. Toisten virheiden korjailu on yleensä merkki siitä, että neitsyt pelkää kritiikkiä. Hän on myös erittäin pedantti ja haluaa korjata virheet, koska ne häiritsevät häntä.

Neitsyt pelkää riitoja ja ahdistuu, jos hänestä ei pidetä. Hänen on vaikea ymmärtää, että mitä enemmän hän pätee, sitä ärsyttävämpi hän on muiden silmissä.

Vaaka (23.9.−22.10.): Herkuttelu

Vaaka on yksi aistillisimmista horoskooppimerkeistä. Hän rakastaa hyvää ruokaa, jälkiruokia ja kuohuviinejä. Etenkin makeat herkut ovat hänen heikko kohtansa.

Ruoka on vaa´alle sekä palkinto että stressinpurkukeino. Hän tyynnyttää ylikierroksilla käyvän mielensä kokkailulla ja pitkillä illallisilla. Kun työprojekti onnistuu tai hän saavuttaa treenitavoitteensa, voitto kruunataan lempiruoilla.

Jos herkuttelu ryöstäytyy käsistä, vaa´an terveys voi kärsiä. Maltillinenkin alkoholinkäyttö kuormittaa maksaa, jos tissuttelu on jatkuvaa. Makean napostelu taas altistaa hoikankin vaa´an kakkostyypin diabetekselle. Vaa´an kannattaa opetella suhtautumaan ruokaan välillä polttoaineena, johon ei liity suuria tunteita.

Skorpioni (23.10.−22.11.): Seksi

Skorpioni on eroottinen ja intohimoinen tähtimerkki. Hän on myös altis addiktioille ja tulee helposti riippuvaiseksi seksistä ja rakkaudesta.

Skorpionin voi olla vaikea rakentaa ehjää ihmissuhdetta, jos hän antaa himon ohjata itseään. Seksiin koukuttuva skorpioni voi hyppiä vuoteesta toiseen, eivätkä lupaavatkaan suhteet pääse syventymään, koska yksi kumppani ei riitä hänelle.

Kun skorpioni rakastuu ja vakiintuu, hän voi roikkua lemmityssään kuin takiainen. Perään soittelemisesta tulee skorpionille pakkomielle, ja hän voi jopa varjostaa kumppaniaan, kun tämä lähtee ulos. Rakastuneen skorpionin on vaikea ymmärtää, että ripustautuminen ja urkkiminen rasittavat suhdetta.

Jousimies (23.11.−22.12.): Sotkuisuus

Jousmies on impulsiivinen ja luova horoskooppimerkki. Hän elää enemmän haaveissaan ja henkisissä projekteissaan kuin maan päällä, joten imurointi on viimeinen asia hänen mielessään.

Jousimies matkustelee paljon, mutta kokemus ei ole tehnyt hänestä organisoinnin mestaria. Jousimies sulloo vaatteet myttyinä matkalaukkuun, ja hotellihuone on kuin pyörremyrskyn jäljiltä heti, kun hän on asettunut taloksi.

Kyse ei kuitenkaan ole siitä, etteikö jousimies osaisi siivota. Hän olisi KonMari-siivousmenetelmän mestari, jos se kiinnostaisi häntä. Jousimies käyttää aikansa kuitenkin mieluummin maailman tutkimiseen. Sotkuisuus johtuu myös lukuisista matkamuistoista, joihin jousimies kiintyy jopa enemmän kuin ihmisiin.

Kauris (22.12.−19.1.): Pyrkyriys

Kauris haluaa antaa itsestään luotettavan vaikutelman. Asiallisen kuorensa alla hän on kuitenkin piilopyrkyri, jonka pahe on yrittää päästä eteen- ja ylöspäin hinnalla millä hyvänsä.

Kauris haluaa päästä oman alansa vaikuttajien lähelle. Työelämän sisäpiirit eivät kuitenkaan riitä hänelle, vaan hän haluaa ykköseksi niin naapurustossaan kuin harrastuksissaankin. Hän on valmis alhaisiin temppuihin päästäkseen pienen yhdistyksen puheenjohtajaksi tai paikallislehden kanteen. Välillä kauriin pyrkyriys lähentelee komiikkaa.

Kauris on paitsi opportunisti, myös ankara itselleen. Hän kärsii välillä kovia tunnontuskia pyrkyriytensä vuoksi, mutta tätä painiskelua hän ei paljasta muille.

Vesimies (20.1.−19.2.): Hengellinen humpuuki

Vesimies on kiinnostunut titoisuuden laajentamisesta. Hän pitää itseään myös poikkeuksellisen älykkäänä ja objektiivisena. Korkeamman ymmärryksen tavoittelu tosin saa hänet haksahtamaan hengelliseen humpuukiin, kuten spiritismiin ja ennustajiin.

Vesimiehen kiinnostuksenkohteet vaihtuvat impulsiivisesti. Yhtenä päivänä hän vannoo kundaliinijoogan nimiin, seuraavana tarot-tulkintoihin. Hän ei myönnä hurahtavansa ilmiöihin, jotka ovat muodikkaita tai viihdyttävät häntä.

Vesimies haluaa antaa itsestään vakavasti otettavan kuvan. Muiden seurassa hän naureskelee puhelinennustajille, vaikka tekisi satojen eurojen laskut soitellessaan heille.

Kalat (20.2.−20.3.): Päihteet

Kalat rakastaa aistinautintoja ja kiihottavaa nousuhumalaa. Hän on kaikista horoskooppimerkeistä alttein koukuttumaan päihteisiin. Drinkkien lisäksi kalat rakastaa sokerihumalaa ja kofeiinin aiheuttamaa energiaryöppyä.

Kalojen kannattaa tarkkailla, ettei tissuttelu karkaa käsistä ja suklaa korvaa aterioita. Stimulantit häiritsevät kalan herkkää mieltä ja aiheuttavat nukahtamisvaikeuksia. Riskinä on, että hän koukuttuu myös unilääkkeisiin, joilla hän yrittää ratkaista uniongelmat.

Kalojen kannattaa ruokkia mielikuvitustaan taiteella, ei keinotekoisilla piristeillä ja lohduttajilla. Viiniin ja herkkuihin addiktoituminen kertoo usein kalojen tylsistymisestä tai luovuuden tukahtumisesta.

Lähteet: The Frisky, Keen, Top Inspired

Lue myös:

Horoskooppimerkkien pimeät puolet – tällainen olet pahimmillasi

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Horoskooppi paljastaa salaiset fetissit – tästä hän fantasioi!

Keskustele:

Paljasta paheesi, josta et voi luopua

X