Horoskooppimerkit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Oinas haluaa, että häntä kosketaan intiimisti sopimattomassa tilanteessa, kauriit nauttivat nännien näykkimisestä ja neitsyt haaveilee käskyttävästä kumppanista.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Oinas kiihottuu erityisesti sängyssä määrätietoisesta kumppanista.

Oinas haluaa, että häntä kosketaan intiimisti sopimattomassa tilanteessa, kauriit nauttivat nännien näykkimisestä ja neitsyt haaveilee käskyttävästä kumppanista.

Oinas kaipaa nopeaa ja rajua esileikkiä

Levoton oinas rakastaa seksiä ja haluaa päästä tositoimiin mahdollisimman pian. Pitkät rituaalit kuohuviineineen ja hierontoineen saavat oinaan haukottelemaan. Hän kaipaa yllättäviä ja rajuja kosketuksia ja itsevarmaa asennetta.

Oinas toivoo, että kosketat häntä intiimisti sopimattomassa tilanteessa, työnnät hänet seinää vasten ja upotat hänet syviin suudelmiin. Oinas haluaa näykkiä, raapia, tukistella ja kamppailla ennen seksiä.

Kumppanin määrätietoisuus on kiihottavinta esileikkiä oinaalle. Katso sarvipäätäsi silmiin, sano tiukasti, että haluat hänet nyt ja riuhtaise hänen paitansa auki.

Härkä leikkii suklaalla ja hunajalla

Härkä vaatii rauhallisen ympäristön kiihottuakseen. Härän unelmien esileikki alkaa romanttisella illallisella. Sammuttakaa valot, sytyttäkää kynttilät ja valitkaa rauhallista taustamusiikkia.

Härkä haluaa riisuutua hitaasti ja kiusoitellen. Parasta, mitä hänelle voi antaa ennen yhdyntää, on kiireetön ja aistillinen hieronta päästä varpaisiin. Koskettele etenkin hänen herkkiä pisteitään, kuten niskaa ja alaselkää.

Aistillinen härkä rakastaa ruoalla leikittelyä. Varatkaa makuuhuoneeseen hunajaa tai sulaa suklaata, jonka voitte nuolla toistenne iholta. Jos olet vielä vaihtanut sänkyyn ylelliset silkkilakanat, härkä on myyty.

Kaksoset syttyy tuhmista viesteistä

Flirttailu on puolet kaksosten seksistä. Tämä leikkisä ja verbaalinen horoskooppimerkki haluaa puhua seksistä yhtä paljon kuin harrastaa sitä.

Kaksosten mielestä hyvä esileikki sisältää paljon kiusoittelua ja tuhmaa vihjailua. Lähetelkää toisillenne kaksimielisiä viestejä tai lukekaa ääneen eroottista kirjallisuutta. Kaksonen vaikuttuu, jos kirjoitat oman tarinasi itse.

Jos haluat tehdä kaksoset hulluksi himosta, soita hänelle rietas puhelun, kun hän on työpalaverissa tai muussa kuumottavassa tilanteessa. Kerro sanatarkasti, mitä aiot tehdä, kun näette, äläkä anna hänen lopettaa puhelua.

Rapu kiihottuu kielipelistä ja kutittelusta

Eläinradan romantikko kaipaa huolellista viettelyä ennen seksiä. Yllätykset, lahjat ja kaunis ympäristö virittävät ravun intiimille tuulelle. Kuutamopiknik tai illallinen rantaravintolassa on hänen unelmiensa täyttymys.

Kun vaatteet alkavat vähentyä, rapu haluaa keskittyä suudelmiin ja suulla kosketteluun. Kuljettakaa huulianne toistenne vartaloilla ja puhallelkaa syljen kostuttamaa, herkistynyttä ihoa.

Rapu nauttii ihon kiusoittelusta myös sulilla, silkkihuiveilla ja erikoisilla materiaaleilla. Kiihota häntä hieromalla hiuksiasi tai parransänkeäsi hänen rintaansa ja vatsaansa vasten.

Leijona viettelee rakkaansa strippaamalla

Leijona haluaa tuntea itsensä kuninkaaksi myös makuukammarissa. Hätäinen käpälöinti saa tämän horoskooppimerkin vain vihaiseksi. Hän tarvitsee palvontaa ja näyttävää soidintanssia.

Kun hyväilet leijonaa, kerro, kuinka upealta hän näyttää. Leijona rakastaa esiintymistä ja innostuu jopa strippaamaan kumppaninsa edessä. Esityksen kuvaaminen ja katseleminen yhdessä suorastaan villitsee hänet.

Kun siirryytte makuuhuoneeseen, jättäkää valot päälle ja verhot raolleen, sillä kiinni jääminen ei pelota leijonaa. Ajatus siitä, että joku näkee muhinointinne, kiihottaa hänet huikeisiin suorituksiin.

Neitsyt haaveilee käskyttävästä kumppanista

Tärkeintä neitsyen esileikissä on se, että hän rentoutuu ja tyhjentää mielensä. Neitsyt on arkielämässä pedantti hermoilija, mutta oikealle taajuudelle virittäydyttyään hänestä kuoriutuu melkoinen tuhmuri.

Neitsyt haaveilee dominoivasta esileikistä, jossa hän voi heittäytyä rakastajansa armoille. Älä anna neitsyen arastella, vaan kerro hänelle tarkasti, mitä haluat hänen tekevän. Jo pelkkä käskytyksen kuunteleminen saa neitsyen kuumaksi.

Yllättäen ujoimmat neitsyet haaveilevat sitomisleikeistä, joissa heidän on pakko luopua itsekontrollistaan. Peitä neitsyen silmät ja sido hänen kätensä, kun alat riisua häntä.

Vaaka kiihottuu kiusoittelevasta sylitanssista

Vaaka vietellään charmilla, läheisyydellä ja uskalluksella. Ilta kannattaa aloittaa arjen yläpuolelle kohottavalla rituaalilla, kuten laatuviinillä ja jazz-musiikilla.

Painautukaa toisiinne kiinni ja keinukaa sylikkäin musiikin tahdissa. Hierokaa vartaloitanne vastakkain, mutta pitäkää vaatteet yllänne mahdollisimman pitkään. Härnää vaaka pisteeseen, jossa hän rukoilee, että siirrytte seuraavalle tasolle.

Ilkikurinen vaaka innostuu myös eroottisista peleistä ja leikeistä. Hänelle on erittäin tärkeää, että molemmat huomioidaan esileikissä. Antakaa toisillenne vuorotellen tuhmia tehtäviä ja kilpailkaa toistenne kiihottamisessa.

Skorpioni aloittaa esileikin julkisella paikalla

Skorpionin esileikissä rajana on vain mielikuvitus. Tämä erotiikkaa tihkuva horoskooppimerkki innostuu kaikesta kielletystä ja kiinni jäämisen jännityksestä.

Ajatus seksin sopimattomuudesta saa skorpionin himokkaaksi. Hän toivoo, että ujutat kätesi hänen vaatteidensa alle ravintolassa tai pimeässä elokuvateatterissa ja kiihotat hänet lähelle orgasmia.

Skorpioni rakastaa myös sm-henkisiä asuja ja pornoa. Jos ehdotat esileikiksi seksifilmien katsomista yhdessä, hän ei takuulla kieltäydy. Skorpioni voi innostua kuvaamaan myös oman eroottisen videon.

Jousimies haluaa kieriskellä nurmikolla

Jousimiehelle seksi on seikkailu, ja kiihottuminen on hänelle yhtä tärkeää kuin yhdyntä. Mitä erikoisempi paikka, sitä enemmän hän innostuu.

Hivuta kätesi hänen reidelleen, kun autoilette ja vihjaa, että voisitte parkkeerata syrjäiselle pikkutielle. Kun olette hississä, pysäytä hissi kerrosten välille. Hyväile häntä samalla, kun katselette kiihottumistanne peilistä.

Jousimies rakastaa myös seksiä ulkona. Hän toivoo, että painat hänet puuta vasten tai houkuttelet hänet piiloon pensaaseen. Hyödyntäkää esileikissä luonnon elementtejä. Kutitelkaa toistenne ihoa esimerkiksi lehdillä ja ruohonkorsilla.

Kauris nauttii rinnan ja jalkojen hyväilystä

Kauris vaatii kiihottuakseen rauhallisen, mieluiten täysin äänieristetyn paikan. Kauris ei kuitenkaan ole tylsä rakastaja. Hänellä on äärimmäisen herkkä tuntoaisti ja hän nautiskelee perusteellisesta esileikistä.

Kauriin rinta, jalat ja reisien sisäpinnat ovat täynnä hermopisteitä. Suutele ja näyki hänen nännejään ja kuljeta kieltäsi hänen sisäreisiään ja lantionsa sivuja pitkin. Käytä suusi lisäksi hengitystäsi, käsiäsi ja kevyesti myös kynsiäsi.

Jalkojen hieromisen ja hyväilyn lisäksi kauris innostuu jopa varpaiden imemisestä. Tätä kannattaa kuitenkin ehdottaa vasta, kun hän on riittävän rentoutunut.

Vesimies tarvitsee vaihtelevaa esileikkiä

Vesimies on avoin ja kokeilunhaluinen. Hän yhdistää esileikkiin seksileluja ja kiihottaa kaikkia aistejaan suitsukkeilla, haluja herättelevillä ruoka-aineilla ja kehon herkkien pisteiden hyväilyllä.

Tärkeintä vesimiehen esileikissä on vaihtelu. Hän kaipaa yhtenä päivänä harrasta tantrahierontaa, toisena rentoa leikittelyä. Rytmitä esileikkiänne koskettelemalla häntä vuorotellen hellästi ja lujasti. Suutele ensin pehmeästi ja näykkäise seuraavaksi rajummin. Vesimies kiihottuu jännittäessään seuraavaa siirtoasi.

Tämä estoton horoskooppimerkki on kiinnostunut myös muiden seksielämästä. Vesimies saattaa ehdottaa esileikiksi eroottista chattailua toisen parin kanssa.

Kalat aloittaa seksin roolileikillä

Kalat haluaa, että esileikki on hauskaa ja jännittävää. Kaloilla on kaikista tähtimerkeistä lennokkain mielikuvitus, jonka käyttäminen on hänelle yhtä tärkeää kuin koskettaminen.

Kalat ei arastele seksiasuja ja kekseliäitä roolileikkejä. Älä nolostele, vaan kerro ideasi rohkeasti. Kalat eläytyy osaansa täysillä ja nauttii etenkin sihteeri-, opettaja- ja kirjastonhoitajaleikeistä.

Kalat on vesimerkki ja hän kiihottuu hyväilyn aloittamisesta suihkussa, uima-altaassa tai kylvyssä. Kiusoittele kaloja suihkuttamalla hänen iholleen vuorotellen lämmintä ja viileää vettä. Peitä kehosi intiimit osat kylpyvaahdolla ja pyydä kalat tutkimusretkelle.

Lähteet: California Psychics, Elite Daily, Rebel Circus

Lue myös:

Kuumia viestejä ja vihjaavia puheluita – Etänä aloitettu esileikki kiihottaa mielikuvitusta

Kaipaako kaavamainen esileikkinne piristystä? Nämä yllättävät kosketukset sytyttävät halut

Horoskooppimerkki paljastaa: Tämä on sinulle paras tapa harrastaa seksiä

Horoskooppi paljastaa salaiset fetissit – Tästä hän fantasioi!

X