Horoskooppimerkit

Leijona – Horoskooppimerkkisi yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitkä ovat Leijonan luonteenpiirteiden tyypillisimmät ongelmat ja millaisia ratkaisuehdotuksia niihin voi soveltaa.

Leijona

Ongelma: Temperamentisuus

Levottomuus ja vihan tunteet ovat heikkouksiasi silloin, kun asiat eivät suju toivomallasi tavalla. Tämä voi johtaa parisuhteissa eroon ja aiheuttaa masennusta.

Ratkaisuehdotus

Säilytä avomielisyytesi. Sen sijaan, että asetat itsellesi korkeita odotuksia, tarjoudu auttamaan läheisiäsi. Näin kotonasi vallitsee onnellinen ja tyyni ilmapiiri.

Ongelma: Janoat huomiota

Suuri tarpeesi olla jatkuvasti huomion keskipisteenä voi ärsyttää toisia. Se voi saada ihmiset vetäytymään luotasi.

Ratkaisuehdotus

Unohda välillä läheisistäsi ja heidän ongelmistaan murehtiminen. Keskity sen sijaan siihen, kuka sinä olet ja mikä tekee sinut onnelliseksi. Tarkkaile, mikä tekee sinusta toisten silmissä erityisen viehättävän, ja korosta sitten itsessäsi näitä ominaisuuksia

Ongelma: Suuri ego

Sinun on vaikeaa pitää vahva minäkuvasi kurissa. Vähättelet helposti muita ja pidät itseäsi muita parempana.

Ratkaisuehdotus

Samalla kun sinun on tärkeää säilyttää itsekunnioituksesi, sinun täytyy myös tunnistaa, ketkä ovat itseäsi mahtavampia. Opettele kontrolloimaan egoasi, jotta vältyt ongelmilta.

Ongelma: Rakennat elämääsi uskomusten varaan

Olettamuksesi siitä, mikä on sinulle parasta, imee sinut lähes kuiviin ja verottaa parhaita puoliasi. Lisäksi nämä itse rakentamasi olettamukset johtavat usein raha- ja parisuhdeongelmiin.

Ratkaisuehdotus

Tarkastele asioita monesta eri näkökulmasta. Anna perheenjäsentesi osallistua raha-asioita koskeviin päätöksiisi, sillä lopputulos vaikuttaa myös heihin.

Lähde: bzodiac.com

Lue myös:
Leijonan luonnehoroskooppi
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X