Horoskooppimerkit

Leijona ystävänä

Teksti:
Anna.fi

Leijonan muodostamat läheiset ystävyyssuhteet tulevat jäädäkseen. Lue kuvaukset, ja katso, mitkä tähtimerkkien edustajat sopivat parhaiten Leijonan ystäviksi.

ystävyyshoroskoopit, horoskooppimerkit, Leijona

Leijonan vahvuudet ystävänä

  • Hän on valmis näkemään vaivaa ystävyyssuhteiden ylläpitämiseksi.
  • Vaikka viimeisimmästä tapaamisesta olisi vierähtänytkin aikaa, ei sillä leijonan kanssa ole merkitystä.
  • Hän kannustaa ystäviään kohti unelmiaan ja vetävät heidät mielellään uusiin seikkailuihin.

Laajasta tuttavapiiristä tunnetut leijonat ovat tarkkoja siitä, ketkä jäävät tuttavalliselle tasolle ja kenestä muodostuu heidän sydänystäviään. Läheiset ystävyyssuhteet tulevat kuitenkin jäädäkseen.

Leijonan kehityskohteet ystävänä

  • On tulinen luonne, jolla on tarve johtaa. Tämä saattaa synnyttää ystävyyssuhteisiin eripuraa.
  • Leijonat tykkäävät lahjoa ystäviään, mutta toisinaan ystävät saattavat kokea leijonan avokätisyyden ja lahjomisen kiusallisena.

Leijonan tulinen luonne ja johtamisen tarve saattavat toisinaan aiheuttaa närää tiettyjen tähtimerkkien kanssa. Kompromissien avulla kinat saadaan kuitenkin selvitettyä kahden johtajaluonteen välillä.

Leijonan ja toisten tähtimerkkien ystävyys

Leijona luo syvän ystävyyssuhteen etenkin Oinaan, Kaksosen, toisen Leijonan, Vaa’an, Jousimiehen ja Kauriin kanssa.

Leijona ja oinas

Leijonan ja Oinaan välinen ystävyys on täynnä intohimoa ja energiaa. Kummatkin tähtimerkit ovat dynaamisia ja seikkailunhaluisia, ja heidän välillään vallitsee terve kilpailunhalu. Sekä Leijonalla että Oinaalla on kuitenkin myös vahva halu johtaa, mikä voi toisinaan aiheuttaa heidän välilleen tulistakin eripuraa. Kärsivällisyydellä ja kunnioituksella ystävyyssuhde voi kuitenkin pysyä harmonisena ja tuoda paljon iloa elämään. Tylsää näillä kahdella ei ainakaan ole! Leijona ja Oinas ovat tulisista luonteistaan ja yhteenotoistaan huolimatta lojaaleja ja helliä toisiaan kohtaan. Tärkeintä on hyväksyä, että ystävyyssuhde ei välttämättä tarvitse johtajaa.

Leijona ja Härkä

Leijona ja Härkä nauttivat toistensa seurasta. He osaavat lukea toistensa tarpeita ja mielialoja helposti, minkä vuoksi he ymmärtävät hyvin toisiaan. Heillä kummallakin on kuitenkin luontainen tarve johtajuuteen, mikä saattaa aiheuttaa heidän välilleen eripuraa. Yleensä eripurat saadaan kuitenkin sovittua, sillä ystävyys on heille valtataistelua tärkeämpää. Loppujen lopuksi nämä vahvat tähtimerkit arvostavat suuresti toisiaan.

Leijona ja Kaksonen

Leijonan ja Kaksosen välinen ystävyys on täynnä energiaa ja ilottelua. Älyllisiä haasteita ja virikkeitä rakastava Kaksonen vaikuttuu Leijonan aktiivisesta ja kekseliäästä luonteesta, mutta eripuraakin saattaa syntyä: Kaksosen ei ole helppo sietää Leijonan dominoivaa luonnetta, kun taas Leijona saattaa pitää Kaksosta liian mahtailevana ja päättämättömänä. Parivaljakko kuitenkin sopii hyvin yhteen, ja yhdessä he saavat aikaan paljon sellaista, mihin kumpikaan ei yksin pystyisi.

Leijona ja Rapu

Leijona rakastaa ihailua ja arvostusta, kun taas Rapu etsii vakautta ja emotionaalista onnellisuutta. Kumpikin merkki vaatii ystävältään tukea ja omistautuneisuutta, ja tarjoavat niitä myös toisilleen. He ovat uskollisia toisilleen – ja toisten ystävien aikana myös hyvin omistushaluisia. Mikäli Leijona ja Rapu tuntevat toisensa hyvin ja hyväksyvät toisensa sellaisena kuin ovat, heidän ystävyydestään voi rakentua tuottelias kokonaisuus.

Leijona ja Leijona

Kahden eläinradan kuninkaallisen ystävyydessä korostuvat ennen kaikkea voimakkuus, valtava energisyys ja sen mukanaan tuoma levottomuus. Kaksi ylpeää ja vahvaegoista Leijonaa muodostavat kuitenkin kokonaisuudessaan yllättävän harmonisen suhteen. Näiden kahden sukulaissielun ystävyys menee kaiken muun edelle, ja se inspiroi myös muita heidän lähellään olevia. Koska Leijonat hakevat elämäänsä jatkuvasti jännitystä, aktiviteetteja ja ihailua, pystyvät he täydellisessä yhteisymmärryksessä hemmottelemaan toisiaan poikkeuksellisen toimivalla tavalla.

Leijona ja Neitsyt

Näillä kahdella tähtimerkillä on hyvin vähän yhteistä. Tulinen Leijona on eloisa, sosiaalinen ja itsevarma. Hiljaisemmassa ja joustavammassa Neitsyessä puolestaan korostuvat henkiset ominaisuudet. Jos he eriäväisyyksistään huolimatta oppivat viihtymään keskenään ja opettelevat ymmärtämään toisiaan, he kuitenkin todennäköisesti muodostavat ajan mittaan loistavan tiimin.

Leijona ja Vaaka

Leijonan ja Vaa’an välisessä ystävyydessä on kyse ennen kaikkea keskinäisestä avunannosta ja yhteistyöstä. He ovat eläinradalla kahden merkin päässä toisistaan, ja heidän välillään kommunikointi toimii erinomaisesti. Dynaamisen Leijonan eloisuus ja diplomaattisen Vaa’an rauhankaipuu luovat toisiaan täydentäen loistavan kumppanuuden. Tämä kaksikon ystävyys on harmoninen kokonaisuus, sillä kumpikin ihailee toistensa ominaisuuksia ja voi ammentaa niistä oppia ja iloa itselleen.

Leijona ja Skorpioni

Leijonan ja Skorpionin suhde on aktiivinen ja voimakas kokonaisuus, jossa vallitsee sekä voimakas ymmärrys että vahva omistushalu toista osapuolta kohtaan. Leijona rakastaa idolina olemista, Skorpioni puolestaan rakastaa osakseen saamaansa arvostusta ja kiitosta. Jotta suhde säilyisi voimakkaana, kummankin täytyy välillä kuitenkin haudata omat vahvat mielipiteensä ja laajentaa määrätietoisesti ymmärrystään ystäväänsä kohtaan.

Leijona ja Jousimies

Näillä kahdella merkillä on hyvät edellytykset rakentaa välilleen ihailtava, tulinen ja dynaaminen ystävyyssuhde, jossa molemmat arvostavat suuresti toisiaan ja nauttivat täysillä elämästä. Rationaalinen Jousimies osaa myös hetkittäin vapauttaa Leijonan tämän pakkomielteestä loistokkuuteen. Erimielisyyksiäkin saattaa syntyä, sillä Jousimies on joskus omistushaluisen Leijonan mielestä liian sosiaalinen kolmansia osapuolia kohtaan. Leijona kun itse haluaisi aina toimia kaikissa keskusteluissa johtajana. Niin kauan kuin he  ihailevat palavasti toisiaan, ylitsepääsemättömiä ongelmia ei kuitenkaan ole näköpiirissä.

Leijona ja Kauris

Perinteitä kunnioittavan ja pysyvyyttä etsivän Kauriin sekä energisen ja pirteän Leijonan välinen lojaali ystävyys rakentuu siihen, että kumpikin on auliisti läsnä toinen toiselleen. Sekä Kauris että Leijona ovat luonteeltaan varsin päättäväisiä, joten he arvostavat toistensa toimia ja strategioita. Kumpikin heistä myös rakastaa luksusta, varallisuutta ja sosiaalista statusta. Heidän välinen siteensä vahvistuu ajan mittaan – varsinkin, jos he ymmärtävät ulkoisista erilaisuuksistaan huolimatta sisäisen samankaltaisuutensa merkityksen.

Leijona ja Vesimies

Tämä ystävyyssuhde täyttyy silmiinpistävällä energialla ja eloisuudella. Kun kaksikko viettää aikaa yhdessä, tylsiä hetkiä ei juurikaan pääse syntymään. Leijonan voimakkuus ja kekseliäisyys sekä Vesimiehen visiot ja ideat saavat heidät ystävyytensä kuplimaan samppanjan tavoin. Ongelmia saattaa syntyä silloin, jos Leijona yrittää dominoida vapauttaan rakastavaa Vesimiestä liikaa, tai jos Vesimies vetäytyy syvällisemmästä kanssakäymisestä liiaksi syrjään.

Leijona ja Kalat

Leijona ja Kalat ovat totaalisia vastakohtia. Siitä huolimatta kumpikin arvostaa juuri sitä uutta näkemystä, jonka toinen tuo heidän elämäänsä. Leijona on vahva luonne, joka tykkää ottaa härkää sarvista, kun taas Kalat ovat rauhallisia ja hiljaisia luonteeltaan. Heitä kuitenkin yhdistää haaveilu ja he haluavat pitää huolta toisistaan. Heillä on myös halu oppia uusia asioita toisiltaan: Leijona vetää Kalat mukaansa seikkailuihin, kun taas Kalat opettavat Leijonalla sympatiaa ja huolenpitoa. Näin ollen lopputuloksena on upea ja opettavainen ystävyyssuhde.

Teksti: Christina Boman ja Elina Järvi
Lähteet: Ask-Oracle.com, Astrobix.com ja Buzzle.com

Lue myös: Leijonan luonnehoroskooppi

X